PortAventura escurça l’horari d’obertura i tanca un hotel enmig dels rebrots

El parc temàtic de Vila-seca i Salou preveu nous ajustos sobre la plantilla fixa discontínua, segons els treballadors

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
PortAventura World ha anunciat un reajustament de l’oferta a partir de l’1 d’agost, enmig dels rebrots de covid-19 i dels vetos turístics de països com el Regne Unit, França o Alemanya. Segons informa la companyia, a partir de dissabte el parc temàtic obrirà mitja hora més tard que fins ara, a les 10:30 hores, i tancarà dues hores abans, a les 20 hores.

A més, el parc ha decidit tancar un dels quatre hotels que havia obert tot just fa tres setmanes. En concret, l’hotel PortAventura romandrà tancat temporalment a partir del 30 de juliol amb la qual cosa l’oferta hotelera quedarà concentrada als hotels de la zona del Far West: Gold River, Colorado Creek i Mansión de Lucy. PortAventura va reobrir el 8 de juliol amb un 30% de l’aforament.

D’altra banda, fonts dels treballadors han apuntat que l’empresa preveu fer ajustos sobre la plantilla fixa discontínua i aplicar-los un ERTO de tipus parcial. El motiu, segons aquestes fonts, seria una afluència de visitants que està sent inferior a l’esperada.