Pau Vallvé publicarà el nou disc ‘La vida és ara’ el 18 de setembre

L'àlbum sorgeix del confinament que el cantant va passar al seu estudi durant 75 dies

El músic Pau Vallvé publicarà el nou disc ‘La vida és ara’ el 18 de setembre. En un comunicat, Vallvé ha explicat que estava a l’estudi quan es va declarar l’estat d’alarma i hi va passar 75 dies durant el confinament.

“Després d’una primera setmana de confinament una mica claustrofòbica, poc a poc les coses es van anar posant a lloc i vaig poder començar a ordenar pensaments i sensacions de tot el que m’havia estat passant aquests últims temps”.

Ha destacat que el nou disc és el resultat de tot el que va viure: “Un canvi d’etapa, un fer-se gran, un prendre distància”. Va gravar l’àlbum sol amb els instruments que tenia a l’estudi. El disc, com els anteriors, és autoeditat i s’acaba d’obrir la prevenda per tal de finançar-ne la fabricació.

Vallvé ha recordat que la prevenda és la manera que ha trobat de finançar, directament amb els seguidors, la fabricació dels seus discos.

“D’aquesta manera no he de mal-vendre les meves cançons a cap empresa ni segell i puc fer la meva música sense intermediaris i de manera directa entre el públic i jo”, ha assegurat.