Pau Ricomà: ‘Tenim un nou cartipàs que reforça l’acció de govern’

L’alcalde de Tarragona lliura les vares a les noves tinents d’alcalde, les conselleres Eva Miguel, Cristina Guzmán i Elvira Vidal

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha lliurat aquest matí les vares als nous tinents d’alcalde de l’Ajuntament de Tarragona, que són per les conselleres Eva Miguel, Cristina Guzmán i Elvira Vidal. Amb el nou reajust al cartipàs, el conseller Jordi Fortuny passa a ser el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Tarragona. L’alcalde Ricomà ha remarcat que “el nou cartipàs reforça l’acció de Govern”. L’alcalde ha volgut destacar “la bona entesa i rapidesa amb què els dos grups municipals, CUP i Junts per Tarragona, ens hem entès per contribuir al Govern de la ciutat”.

L’alcalde també ha volgut assenyalar que el Govern format per ERC, CUP i Junts per Tarragona “és el més feminista de tota la història i es demostra en la seva representació, ja que compta amb 7 dones i 6 homes. Es tracta del Govern de la transformació i del canvi. Aquest Govern treballa i va endavant malgrat les pegues i els entrebancs que alguns li volen posar. Estem davant d’un canvi de fons que s’està notant i es notarà encara més amb l’entrada de les noves formacions polítiques”, de qui ha destacat l’oposició constructiva, responsable i exigent que han exercit fins a la seva entrada al Govern de la ciutat.