L’Ajuntament de Tarragona renova el gimnàs del poliesportiu de Campclar

El Poliesportiu de Campclar ha renovat totes les seves màquines de musculació del gimnàs i ha instal·lat una zona de CrossFitL’Ajuntament de Tarragona a través del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona ha remodelat la instal·lació per adaptar-la a les necessitats actuals. La inversió és d’uns 200.000 euros i s’ha pogut realitzar gràcies a un Pla d’Acció Municipal 2018 (PAM).

La consellera d’Esports María José López ha destacat que “es tracta d’una intervenció molt esperada i estem molt contents amb el resultat. Volem que aquesta renovació sigui la primera, i que poc a poc es vagin posant al dia totes les instal·lacions municipals”.

S’han adquirit cintes de córrer, bicicletes el·líptiques, climbersmàquines de rem, espatlleres, bancs abdominals, politges, bancs, manuelles, barres o discs. La renovació es va dur a terme durant el tancament de les instal·lacions esportives a causa de la covid-19 i s’ha obert al públic aquesta setmana. 

A banda de lmaquinaria de gimnàs també s’ha adquirit un gran nombre aparells per a posar en marxa la zona de CrossFit, destinada a aquells que volen provar noves experiències en el món de l’esport i la salut. En aquest sentit, el PMET ha instal·lat tanques, pilotes medicinals, kettibells (peses russes), discs, un sac de boxa, cordes, ancoratges, cordes de velocitat, rellotges, rodes, etc.

També hi ha millores a la sala d’spinning, una de les modalitats esportives més demanada i que compta amb un gran nombre d’usuaris entre els que gaudeixen de les instal·lacions del PMET, tant en sessions presencials com virtuals.

El Poliesportiu de Campclar forma part de l’Anella Mediterrània de Tarragona, que és el cor esportiu de la ciutat i ara, amb aquestes modificacions i millores, els seus usuaris gaudiran de la maquinaria més actualitzada.

WIFI a tots els equipaments esportius 

El PMET també ha presentat avui una de les altres novetats que s’han trobat els usuaris a la reobertura dels equipaments esportius de la ciutat: el servei de wifi gratuït. D’aquesta manera els usuaris es podran connectar de manera gratuïta mentre practiquen esport i així escoltar música o la ràdio, consultar informació,  etc.