L’Ajuntament adjudica els treballs de millora de les pistes esportives de Boscos i la Mora

La Conselleria d’Esports prepara un pla d’actuació per a la millora de totes les instal·lacions esportives a l’aire lliure de la ciutat

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

L’Ajuntament de Tarragona, a través de la Conselleria de Territori, ha adjudicat els treballs per millorar les pistes esportives de Boscos i la Mora a l’empresa Sabaté Construccions. Les obres s’iniciaran al mes de setembre per un import total de 17.540 EUR més IVA i amb una durada prevista de quatre setmanes.

La Conselleria d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona ha fet a més un inventari de totes les pistes poliesportives i està treballant en la planificació de millora i activació dels diferents espais esportius de la ciutat a l’aire lliure.

L’objectiu d’aquest inventari, segons explica la consellera d’Esports, María José López, és “tenir totes les instal·lacions a punt per posar-les al servei de la ciutadania”. “Tarragona –afegeix— és una ciutat que pot presumir de tenir gairebé un centenar d’instal·lacions esportives a l’aire lliure i nosaltres com a institució tenim l’obligació de mantenir-les en un estat òptim per tal que tota la ciutadania en pugui fer ús”. “Ara, amb la col·laboració de la Conselleria de Territori, podem iniciar les intervencions a la Mora i Boscos, però la intenció és estendre-ho a tota la ciutat”, conclou la consellera.

La intervenció a la pista poliesportiva de la Mora té un pressupost de 14.470 EUR entre la pista de bàsquet i la de futbol sala i la durà a terme l’empresa Sabaté Construccions. Entre els treballs que s’hi realitzaran destaca la substitució d’una part del terra de la pista de bàsquet, ara mateix impracticable a causa d’una esquerda en el paviment que origina un important desnivell. En les dues pistes hi ha previstos treballs de pintura, sanejament d’esquerdes i altres desperfectes i millores en les tanques.

Pel que fa a les obres d’arranjament de la pista poliesportiva de Boscos, tenen un pressupost de 3.070 EUR i serà la mateixa empresa l’encarregada d’executar-les. En aquest cas, la partida més destacada és la que correspon a la construcció d’un conducte de mitja canya per conduir les aigües pluvials i evitar que s’acumulin a la pista.