Els veïns de Boscos de Tarragona es tornen a concentrar per fer fora els okupes

Els veïns volen fer pressió perquè els Mossos actuïn i els desallotgin abans de 24 hores

Un centenar de persones s’ha tornat a concentrar per segona nit consecutiva a Boscos de Tarragona per intentar fer fora uns okupes que la matinada de dilluns van entrar en una casa de la urbanització. L’habitatge, ubicat al carrer de l’Oreneta 45, és propietat del BBVA i portava deshabitat des del passat mes de febrer.

Els Mossos d’Esquadra van comunicar als veïns que no tenien la potestat per desallotjar-los si el propietari no posava una denúncia, que podria allargar-se fins a dos anys. La Guàrdia Urbana va identificar els okupes, que serien gent amb antecedents que formaria part d’un grup organitzat i tindria la intenció de muntar una plantació de marihuana.

Davant aquesta situació, els veïns estan fent pressió i porten dos dies seguits fent una concentració davant de l’habitatge ocupat per intentar fer-los fora. Aquest dimecres està anunciada una nova concentració a les vuit del vespre. A més, els veïns tenen la intenció d’anar a exigir més seguretat al barri en el ple que se celebrarà a l’Ajuntament.