Els TarrAQUAnins pujaran a l’escenari per Sant Magí

Ematsa i el Club dels Tarraconins porten als Jardins del Metropol els espectacles familiars sobre consum responsable d'aigua

L’Empresa Municipal Mixta d’Aigües de Tarragona i el Club dels Tarraconins participen per, quart any consecutiu, a les festes de Sant Magí amb TarrAQUAnins, el cicle teatral d’espectacles infantils i familiars sobre la cura de l’aigua.

Aquest any, per garantir les mesures de seguretat i distància, les representacions seran als Jardins del Teatre Metropol els dies 16, 17 i 18 d’agost i es faran tres sessions per dia, a les 12h, 17:30h i 19h.

Inaugurarà el cicle, el diumenge 16, Gotes d’aigua sobre una fulla d’alzina que interpreta Joan Rioné de Genovesa Narratives Teatrals. Es tracta d’un espectacle poètic que pretén estimular la sensibilitat vers l’aigua d’una manera plàstica i literària. El dilluns 17, serà Agus Ferré qui pujarà a l’escenari amb Aigualida, on recrea una llegenda que recorda quan els humans s’abastien de l’aigua que els donava el cel. El cicle es clourà el dimarts 18 amb Núria Garcia de la Cia Dosdetres que presentarà L’última gota, un espectacle amb un toc de clown.

Tots els espectacles del cicle TarrAQUAnins són gratuïts amb invitació que caldrà reservar a través de www.tarracoticket.com

TarrAQUAnins és una iniciativa d’EMATSA i El Club dels Tarraconins que, des de l’any 2016, impulsen espectacles destinats al públic infantil per conscienciar sobre el respecte al medi ambient, la cura del cicle de l’aigua i el consum responsable i sostenible a través del teatre, el clown i l’humor.