El Port Tarragona publica els 3 projectes guanyadors de la VI Convocatòria d’Ajudes a projectes socials

Els premis volen contribuir al desenvolupament social i oferir suport a col·lectius desfavorits de la província de Tarragona

El Port de Tarragona ha publicat el resultat final dels 3 projectes socials guanyadors de la VI Convocatòria d’Ajudes Socials sota el distintiu PortSolidari. El  passat dilluns 31 de maig es va tancar el període de votació dels diferents projectes que  s’han presentat a aquesta edició. 

Els tres projectes guanyadors són:  

  1. Esport i dieta saludable per prevenir el càncer (Associació Espanyola Contra el Càncer)  apadrinat per Joan Basora. 
  2. Pantalles a les aules (Escola d’Educació Especial Verge del Mar) apadrinat per Francesc  Díez. 
  3. Espai Snozelen (APASA – Associació Famílies de Persones amb Discapacitat  Intel·lectual i del Desenvolupament) apadrinat per Manel Itarte. 

En total s’han atorgat tres ajudes amb un import màxim de 3.000 euros cadascuna,  pressupost destinat al desenvolupament de tres iniciatives solidàries que tenen un impacte  directe sobre la província de Tarragona i que contribueixen al desenvolupament social i al  suport per a col·lectius desfavorits. 

Durant gairebé un mes, PortSolidari, va obrir aquesta convocatòria per fomentar la  consciència social i ser un altaveu de les entitats que treballen amb els més desfavorits.  Se’n van pre seleccionar un total de 13 accions solidàries que han estat avaluades per un  tribunal format per membres de la Comissió de PortSolidari. Entre el 24 i el 31 de maig,  l’equip humà del Port Tarragona, ha votat per triar les 3 iniciatives finalistes i guanyadores. 

Cada proposta ha estat ‘apadrinada’ per una persona treballadora o jubilada del Port  Tarragona que ha fet el paper d’interlocutor i de representant de la iniciativa . Cal afegir  que la persona que apadrina ha de presentar, abans del 31 de desembre de 2021, una  memòria justificativa final del projecte que avali l’èxit i implementació de la idea  guanyadora.

L’acte de lliurament de la VI Convocatòria d’Ajudes Sílvia Cuesta serà el pròxim divendres  11 de juny a les 13 h a la sala d’actes del Port Tarragona. Un acte amb aforament limitat i  amb invitació prèvia. 

Port Tarragona i, la seva vessant de PortSolidari, agraeixen a totes aquelles persones que  han participat en les votacions i també a totes les entitats i associacions que han presentat  els seus projectes, així com als seus padrins i padrines.