Dimarts, 16 de juliol de 2024
És notícia

Tarragona obre un període de presentació de propostes per a les seves programacions

Avatar photo

"La Crida" estarà oberta des d'avui i fins al 31 de març per a totes les persones que hi vulguin participar

La Conselleria de Joventut engega “La Crida” que vol ser un espai de participació per tal de reunir totes les propostes d’activitats educatives i culturals per a joves. Les propostes hauran de contemplar uns trets essencials que s’especifiquen a les bases per tal de ser acceptades i/o valorades, com son: que siguin propostes dirigides a joves de 14 a 35 anys; que siguin innovadores i aportin valor afegit; que contemplin metodologies creatives; que incorporin la perspectiva de gènere i la mirada intercultural; que es promoguin des de l’autoria i la projecció joves; que es puguin fer en els equipaments de Joventut; que siguin inclusives en tots els aspectes i si cal, que es pugin fer en línia.

 

En l’àmbit cultural, es fa especial crida als grups, formacions musicals i cantautores joves del Camp de Tarragona que vulguin formar part del programa d’actes del Festival Sota La Palmera o altres cicles culturals promoguts des de la Conselleria de Joventut. 

 

Aquesta proposta s’emmarca dins el Pla local Tarragona Jove, que vol fer partícips a les persones joves usuàries habituals, i si cal, sumar-ne de noves. Es poden fer aportacions fins al 31 de març a l’enllaç web:

 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

11 − 4 =

Notícia anterior

El Festival de Porta Ferrada seguirà endavant durant el 2021

Notícia següent

El KFC de Manresa ja té data d’obertura

Notícies relacionades