VÍDEO: Preocupa la seguretat a Tarragona, tema central d’un nou cicle a la ciutat

l'esdeveniment comptarà amb la presència l'alcalde de Salamanca, el Sr. Carlos García Carbayo, que oferirà una ponència sobre polítiques aplicades a la seva ciutat

El portaveu del Partit Popular de Tarragona, José Luis Martín, va presentar aquest dilluns  la segona de les deu jornades del cicle “Tarragona capital. Qüestions capitals”, un projecte sorgit amb “l’objectiu d’aglutinar coneixement i lideratge, generar consensos i ambició per a resoldre qüestions cabdals que difuminen o amenacen la capitalitat tarragonina”.

Aquesta segona jornada, “Tarragona, Capital segura?”, abordarà la situació de la seguretat ciutadana a Tarragona. Tindrà lloc el proper dissabte 28 de maig, a les 11 hores, a la Sala Teatre de l’Hotel H10 Imperial Tàrraco.

D’altra banda, l’esdeveniment comptarà amb la presència l’alcalde de Salamanca, el Sr. Carlos García Carbayo, que oferirà una ponència sobre polítiques aplicades a la seva ciutat “a la que es considera una de les ciutats més segures d’Espanya: Salamanca encapçala el rànquing de les ciutats on es registren menys robatoris i on la taxa de criminalitat se situa 10 punts per sota de la mitjana nacional”.