Pere Granados presenta el seu projecte polític per Salou

L'actual alcalde es tornarà a presentar a les eleccions municipals sota la marca Units per Salou

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
M. José Rodríguez, a l'esquerra de la imatge , en la presentació de la candidatura de Sumem per Salou. JULIO COLLADO

Pere Granados ha presentat aquest 13 de març el seu projecte polític salouenc al Teatre Auditori. L’actual alcalde vol ser reelegit en el càrrec en les pròximes eleccions del 26 de maig, a les quals es presentarà sota la marca Units per Salou perquè “és el que millor pot definir el que som, el que sentim i el que volem per la nostra ciutat”. Un projecte que ha “sumat” i segueix sumant suports per configurar una candidatura “d’unitat, transversal, integradora i municipalista”.

Granados ha explicat que el seu estímul “és el progrés de Salou i de la seva gent”, un estímul compartit amb molts salouencs que ja han mostrat el suport a la seva candidatura. Entre aquests, s’hi troben l’exregidor Pablo Otal o els exjugadors nastiquers Felip Ortiz i Manolo Martínez. Tot i el suport, però, Granados ha volgut deixar clar que això no significa que formin part de les llistes electorals.

“Volem que tothom sumi i se senti a gust a casa nostra”, ha insistit Granados, reivindicant la unitat i “que ningú per ideologies polítiques ens separi”. En aquest sentit, ha presentat els punts que regeixen la seva candidatura municipalista “integrada per persones amb idees i sensibilitats diverses” que pensen que “Salou és el més important”. Per això, “garantim una política 100% municipalista que treballi en projectes d’interès local” i que estigui “allunyada d’aspectes supramunicipals i radicalismes que no contribueixen al diàleg i la convivència”.

El programa d’Units per Salou es basarà en “treballar per l’interès general i potenciar el benestar, el progrés i la qualitat de vida de tots els salouencs i salouenques”. L’actual alcalde ha destacat els diferents orígens dels habitants de Salou i ha deixat clara la seva aposta perquè “la transformació del municipi cohesioni la societat i compti amb la identitat i la diversitat social”.