L’Ajuntament de Salou donarà feina a 21 persones

Caldrà presentar la instància a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Salou

Ajuntament de Salou. Foto CEDIDA

L’Ajuntament de Salou, mitjançant el Servei d’Ocupació Municipal (SOM Salou), engega la sisena edició del Pla d’Ocupació Local “Jaume I 2021”, per tal de seleccionar 21 persones que cobriran llocs amb perfils professionals de suport a la brigada en tasques de paleteria i de muntatge i instal·lacions; a més d’altres figures, com conserges d’instal·lacions municipals; dinamitzador/a juvenil; auxiliar recepcionista; gestor/a de programes i subvencions; auxiliar d’atenció a la ciutadania; agent cívic; tècnic/a de suport a la emprenedoria; tècnic/a d’inserció laboral; auxiliar de prospecció empresarial o tècnic/a en gestió ambiental.

Les places que es cobriran s’han dissenyat per satisfer diversos perfils professionals de les persones que viuen a Salou i que es troben en situació d’atur. Així mateix, s’han tingut en compte les característiques pròpies dels programes i projectes a desenvolupar pels diferents departaments de l’Ajuntament. Tot plegat, amb la intenció de tenir en consideració diferents sectors de la població, i de millorar i reforçar els serveis a la ciutadania i el manteniment de la ciutat.

El col·lectiu de persones que s’incorporarà al mercat de treball durà a terme diferents accions que configuren projectes de manteniment de la ciutat, com: treballs de millores i manteniment; dinamització i realització d’activitats per a joves; atenció al públic; gestió de projectes mediambientals; suport i assessorament a la creació d’empreses o a la recerca de feina; o la informació a la ciutadania, en diversos aspectes.

Contractes de 6 mesos

Aquest Pla d’Ocupació Local pretén pal·liar, temporalment, la situació socioeconòmica de les persones contractades per un període de 6 mesos, fins a 12 en algun lloc de treball; a més de millorar les seves competències professionals, incrementant, així, les seves possibilitats d’accés al mercat de treball i, també, per desenvolupar projectes d’interès general i social per al municipi. Els treballadors i treballadores també rebran un mòdul formatiu en tècniques de recerca de feina, que impartirà el personal del SOM Salou.

El Pla d’Ocupació Local “Jaume I 2021” es finança, al 100%, amb recursos municipals, destinant, en aquest cas, fins a 300.000€ provinents de la partida anual destinada a plans d’ocupació, ampliada, gràcies a un dels paquets de mesures per pal·liar la situació derivada de la COVID-19 al nostre municipi.

Les persones interessades en participar en la convocatòria hauran de presentar la instància, via online, a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Salou, en aquest enllaç (FES CLIC AQUÍ); o bé a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), situada a la planta baixa de l’Ajuntament de Salou, amb cita prèvia, a partir de demà dimarts, dia 13 de juliol. Cal concertar hora en aquest altre enllaç (FES CLIC AQUÍ).

La data límit per presentar la sol·licitud és el dilluns, 2 d’agost de 2021.