Dilluns, 28 d'abril de 2025
És notícia

L’Ajuntament premia als xefs de Salou per impulsar la imatge turística i gastronòmica del municipi

Avatar photo
13 restauradors de Salou van participar en la presentació ‘Salou, essència de la felicitat’ a Madrid on van mostrar la gastronomia local
ajuntament-salou-pere-granados-cuiners

L’alcalde de Salou i president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Granados, i el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, durant un acte institucional, van fer un agraïment als xefs i restauradors que van participar en la presentació ‘Salou, essència de la felicitat’, celebrada el passat 21 de gener al Movistar Arena, antic WiZink Center, de Madrid.

L’alcalde va felicitar els cuiners per la seva dedicació i compromís en la promoció de Salou i la seva gastronomia i va destacar que aquesta presentació ha estat un “èxit rotund”, consolidant la gastronomia del municipi com un referent no només al territori, sinó també en l’àmbit nacional.

“La gastronomia de Salou destaca per la seva creativitat i compromís amb els productes de proximitat, una aposta que va captivar els assistents a l’esdeveniment i que situa el municipi en una posició privilegiada dins el panorama gastronòmic”, va afirmar Granados, remarcant que aquests actes evidencien que la marca Salou creix amb força.

L’alcalde va posar en valor l’esforç conjunt entre el sector públic i privat, que ha contribuït a l’impuls de la imatge turística i gastronòmica de Salou també a nivell estatal. Pere Granados va assegurat que aquest treball continuat i d’unió de sinergies seguirà donant fruits, en els propers anys.

Per la seva banda, el xef Estrella Michelin Pep Moreno, president de l’AEH Salou, va expressar la seva satisfacció per poder comptar de forma activa amb els seus companys i ha agraït el suport de l’Ajuntament en la promoció de la gastronomia local. “Els restauradors de Salou sempre estem oberts a compartir experiències i buscar un eix comú que repercuteixi positivament en la imatge del municipi i de la nostra gastronomia”, va declarar Moreno.

El cuiner Félix Ruiz, del Rock & Grill, va remarcar que en aquests actes els restauradors no van amb marca pròpia, sinó amb la jaqueta de Salou, perquè saben que, en definitiva, “hi guanyem tots”.

Abans d’acabar l’acte, l’alcalde va lliurar a tots els restauradors presents una placa commemorativa i una ampolla d’oli de Salou, un producte que cada vegada és més present en els restaurants del municipi.

Agraïments:

Pep Moreno – Deliranto

David Cortés – Club Nàutic

Hugo Espartero – Huma

José Espartero – Huma

Juan Elias – Lunattic

Jaime Franco – Lunattic

Bella – Lunattic

Màximo Cuadrado – Mnudo

Eduardo Cuesta – MRKT Edu Cuesta

Albert Blade – MRKT Edu Cuesta

Marcelo Patrício Zapato – MRKT Edu Cuesta

Félix Ruiz – Rock & Grill

Maria Damian – Rock & Grill

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Un cotxe crema en una zona boscosa prop de l’ermita de la Salut a Tarragona

Notícia següent

Altafulla presenta el Reglament del funcionament del Consell Escolar Municipal

Notícies relacionades