Salou presentarà, aquest dilluns, 20 de març, la seva agenda gastronòmica ‘Salou, un sabor de tot l’any’, per a aquest 2023, un extens calendari d’activitats i esdeveniments gastronòmics que es desenvoluparan, durant tot l’any, a la capital del turisme de la Costa Daurada.
Es tracta d’una iniciativa del Patronat Municipal de Turisme de Salou, amb la col·laboració de l’àrea de Dinamització Econòmica, que té com a objectiu promoure la gastronomia del municipi, com a producte turístic d’excel·lència.
L’esdeveniment es preveu a les 12.30 hores, a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, situada al carrer Rosselló, 515.
Durant l’acte, es comptarà amb la presència de la xef Carme Ruscalleda i Serra, del Restaurant Sant Pau, de Sant Pol de Mar, i del Restaurant Sant Pau, a Tòquio; del president de la Gobal Wine Tourism Organization, José Antonio Vidal; i la directora general de Turisme de la Generalitat, Marta Domènech.
També es podrà gaudir d’un showcooking i degustació, a càrrec de diversos establiments de restauració de Salou; i d’un tast de vins de diferents DO del nostre territori.