El restaurant la Sardineta triomfa amb la millor carta de vins de Tarragona en la seva categoria

El guardó es va lliurar aquest dilluns durant el sopar anual de l’Associació d’Empreses d’Hostaleria de la Província de Tarragona celebrat al Mas La Boella

01 d'octubre de 2025 a les 16:39h
Actualitzat: 01 d'octubre de 2025 a les 16:40h

El restaurant La Sardineta de Tarragona ha estat distingit amb el primer premi a la millor carta de vins de la província de Tarragona en la categoria de tiquet mitjà fins a 40 euros. El guardó es va lliurar aquest dilluns durant el sopar anual de l’Associació d’Empreses d’Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT), celebrat al Mas La Boella, en una edició que va batre rècords d’assistència amb més de 450 participants.

Aquest reconeixement forma part dels Premis a les millors cartes de vins de la província, una iniciativa del Consell del Vi de l’AEHT que té com a objectiu promocionar les denominacions d’origen del territori i destacar aquells establiments que aposten per donar visibilitat i qualitat a l’oferta vinícola local. En la mateixa categoria, el segon premi va ser per al restaurant Baramar de Roda de Barà.

En la categoria de tiquet mitjà superior a 41 euros, els premis van reconèixer el Restaurant Quatre Molins de Cornudella de Montsant (2n premi), el Restaurant Citrus del Tancat de Codorniu d’Alcanar (2n premi) i l’Algadir de Poblenou del Delta (1r premi).

L’entrega dels guardons va tenir lloc en el marc d’una vetllada que també va incloure homenatges i altres reconeixements, com el nomenament del xef Oriol Castro (restaurant Disfrutar) com a membre d’honor del Consell d’Experts, i l’homenatge a Josep Martí, expresident de l’AEHT. La nit va acabar amb música en directe a càrrec del grup Buhos i el sorteig de dotze estades en hotels de la Costa Daurada.

Sobre l'autor
Adrià Torres foto
Adrià Torres
Veure biografia
El més llegit