Diumenge, 21 de juliol de 2024
És notícia

Els PSC diu que el món esportiu de Tarragona necessita una empenta a tots els nivells

Aquest matí, el regidor del PSC Berni Álvarez juntament amb l’alcaldable de Tarragona, Rubén Viñuales, han presentat les noves propostes esportives que tenen pensat dur a terme si surten escollits a les pròximes eleccions.

“Volem que Tarragona sigui un referent a tots els nivells, un focus atractiu per a tothom”, ha dit el regidor.
Ha presentat la seva proposta amb diversos apartats, “les cinc branques són l’esport social, els clubs esportius de la ciutat, les instal·lacions esportives, la planificació del calendari d’esdeveniments esportius durant quatre anys, i per últim el turisme esportiu”.

Ha començat parlant de la branca de l’esport social dient que ha de fer de motor a tothom. El nivell social i econòmic no vol que sigui un impediment, volen vehicular tot aquest moviment social cap a l’esport. Una de les premisses que volen dur a terme és obrir els patis de les escoles en horari no lectiu.

Referint-se als clubs de la ciutat, “volem que els clubs puguin becar a tots els jugadors que vulguin i per motius econòmics no ho puguin fer, i beneficiar a aquests a través de subvencions”.

Un altre tema a tractar és la millora dels espais oberts per a afavorir que la gent gran hi accedeixi i pugui gaudir fent esport a l’aire lliure. També ha parlat de l’esport inclusiu, “volem fer molt d’èmfasis aquí per millorar les instal·lacions per a actualitzar-les i puguin accedir sense problemes a totes les instal·lacions de la ciutat”.

Ja per acabar, Berni ha parlat de què  intenció de portar estudis esportius a la ciutat, volem ampliar l’oferta de cursos i cicles esportius a la ciutat, que no faci falta marxar a Barcelona. Estem molt interessats a portar els estudis de CAFE a Tarragona, i que no sigui l’única ciutat de província que no en té”.

Per acabar, Viñuales ha fet més incís en les paraules del regidor, “volem igualar la societat a través de l’esport. Tenim equipaments esportius tancats i els volem reutilitzar i aprofitar, no fa falta crear nous. Volem que l’esport sigui important per la nostra ciutat”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

seventeen + ten =

Notícia anterior

Banyoles acollirà l’elit mundial del Mountain Bike aquest cap de setmana

Notícia següent

Valls s’adhereix a l’agenda digital dels municipis de Catalunya

Notícies relacionades