Dijous, 18 de juliol de 2024
És notícia

El PSC presenta la candidatura amb la qual “transformaran Tarragona per fer una ciutat imparable”

Avatar photo

‘Creiem en Tarragona’ és el lema escollit pel PSC

Aquest diumenge a la sala Zero, les i els socialistes tarragonins han presentat els 27  homes i dones que, segons l’alcaldable del PSC, Rubén Viñuales, transformaran Tarragona per fer una ciutat imparable

‘Creiem en Tarragona’, aquesta és el lema escollit pel PSC a l’acte de la presentació de la candidatura que ha acollit 200 persones: “Tenim la millor llista possible per guanyar el  28 de maig i transformar la ciutat els pròxims quatre anys. Una llista que és el més semblant possible a la Tarragona que volem, una ciutat dinàmica que cregui en els seus potencials”.

LLISTA PARTIT DELS I LES SOCIALISTES DE CATALUNYA per les eleccions  municipals del 28 de maig de 2023 

 1. RUBÉN VIÑUALES ELÍAS 

Nascut el 1983. És llicenciat en Dret per la Universitat Rovira i Virgili, treballa al seu despatx d’advocats Vazquez&Viñuales. És diputat al Parlament de Catalunya des del 2021 i membre del Govern Alternatiu de Salvador Illa. 

 1. MONTSE ADAN DOMÈNECH (independent) 

Nascuda el 1978. És llicenciada en Dret per la Universitat Rovira i Virgili, treballa com a directora de Port-Ciutat des del 2019. Anteriorment ha estat Directora de Comunicació del Port de Tarragona des del 2011. 

 1. BERNI ÁLVAREZ MERINO 

Nascut al 1971. Va ser jugador de bàsquet, fins a la seva retirada al 2010, jugant a diversos equips professionals, com el Pamesa València. Actualment exerceix com a entrenador del CBT i de diferents seleccions nacionals espanyoles en categories inferiors, on l´any passat va aconseguir el Campionat d’Europa U20. També va ser empresari en el sector del retail esportiu i coordinador esportiu als Jocs Mediterranis del 2018. 

 1. SANDRA RAMOS GARCÍA 

Nascuda al 1977. Té estudis en Dret per la Universitat Rovira i Virgili. Des del 2003 treballa en el camp de la transferència de tecnologia universitat-empresa com a promotora del Centre d’Innovació Aplicacions Mediambientals i Industrials de la Catàlisi (AMIC) de la URV i membre de TECNIÓ AC1Ó. Des del 2006, co-fundadora de l’spin off APLICAT, SL de la que és gerent. Des del 2019 és Consellera de l’Ajuntament i portaveu del Grup Municipal Socialista. 

 1. NACHO GARCÍA LATORRE 

Nascut al 1993. Graduat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. Màster en Anàlisi Polític i en Urbanisme i Ciutats per la Universitat Oberta de Catalunya. Des del 2018 és el Cap de Gabinet de la Subdelegació del Govern a Tarragona.

 1. ISABEL MASCARÓ CURRÀS 

Nascuda al 1971. Llicenciada en Dret. Té un màster en tecnologia i gestió de l’aigua de la Universitat Politècnica de Catalunya. Des del 1999 treballa al grup AGBAR. Des del 2009 és Secretaria General de l’Agrupació de Serveis d’Aigua de Catalunya (ASAC). 

 1. GUILLERMO GARCÍA DE CASTRO 

Nascut al 1989. Fa 15 anys que milita al PSC Tarragona, del qual és el secretari  d’organització des del 2020. Graduat en Sociologia per la Universitat de Barcelona,  combinant els estudis amb feines precàries, com la majoria de joves de la seva generació. És un enamorat de Tarragona, des de Bonavista fins a la Móra i des de Sant  Salvador al Serrallo.  

 1. SONIA ORTS LEIVA (independent) 

Nascuda al 1976. Estudis al Sagrat Cor i a la Universitat Laboral. Estudis de música i piano. Empresària i responsable de logística al sector del transport. Involucrada a associacions contra el càncer. 

 1. CECILIA MANGINI SCHÄFER 

Nascuda al 1971. Graduada en Ciències Jurídiques per la Universidad Nacional de Córdoba (Argentina). Cursant estudis de Postgrau en Contractació Pública i actual treballadora de l’Empresa Municipal de Transport Públics de Tarragona. 

 1. VALLE MELLADO SIERRA 

Nascuda el 1977. Llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster en creació, direcció i gestió de microempreses per la UOC. Entre 2007 i 2011 va coordinar la Conselleria d’Empresa assumint la coordinació del Pla Estratègic Tarragona 2022. És l’actual Directora d’Emprenedoria del Tarragona Impulsa. 

 1. MARIO SOLER SANTOS 

Nascut al 1995. És graduat en Finances i Comptabilitat per la Universitat Rovira i Virgili i Màster in Business and Administration. Ha estat Conseller de l’Ajuntament de Tarragona des de 2019. 

 1. LAURA MELLADO DALMASES 

Nascuda al 1978. Llicenciada en Arquitectura per la Universitat Rovira i Virgili i Arquitectura Tècnica per la Universitat Politècnica de Catalunya. Des del 2008 treballa a la BASF al departament d’enginyeria civil.  

 1. SALVADOR MOLINA FERRÉ 

Nascut al 1963. Treballador d’Aparcaments Municipals de Tarragona SA actual EMT, SA. Integrant des de 1979 i ex president de la colla castellera Xiquets de Tarragona. A més, és l’actual Cap de Portants del Pas de Sant Magí. 

 1. NAGLAE SAH EL KAYA (independent) 

Nascuda el 1976. Diplomada en Relacions Laborals per la Universitat Rovira i Virgili, Llicenciada en Ciències del Treball per la Universitat Autònoma de Barcelona i Llicenciada en Dret per la Universitat Rovira i Virgili. Màster Superior en PRL per l’ Institut Superior d’ Administració. Emprenedora des de l’any 2005 oferint els serveis propis de les titulacions, com a advocada, assessora d’empreses i assessora d’economia social. 

 1. DANIEL BAELO ARMESTO (independent) 

Nascut el 1988. És tècnic superior en Gestió Comercial, Màrqueting i Publicitat. Veí del  barri de Sant Salvador i treballador de Correos i Telégrafos. Amant de la cultura, on  col·labora activament en la producció de diferents projectes artístics. En l’actualitat,  presideix la comparsa de carnaval Disc 45.  

 1. MONTSE DOMÍNGUEZ LÓPEZ(independent) 

Nascuda el 1974. Té estudis d’administració. Va treballar durant 15 anys al negoci familiar de Sant Pere i Sant Pau, portant la comptabilitat i a més va ser professora de ball flamenc durant 30 anys en la seva pròpia escola, sent subseu de la Casa d’Andalusia. La pandèmia va fer deixar el ball i actualment està treballant a una fàbrica, al servei de neteja. 

 1. PERE VALLS MIRÓ 

Nascut el 1959. Treballa a l’arxiu del Port de Tarragona des de 2004. Va ser Conseller del Grup Municipal Socialista del 1999 al 2003. Impulsor dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018 i és tresorer del Club Gimnàstic de Tarragona i Jutge Nacional d’Atletisme. 

 1. JESSICA LORENZO MARTÍNEZ 

Nascuda al 1984, va créixer als barris de Ponent. De sempre, ha tingut clar que volia ajudar a la gent i des de 2006 ha treballat al sector sanitari com a TCAE. Gran defensora dels drets socials i la igualtat així com de una sanitat pública i de qualitat. 

 1. XAVIER VIEJO VICENTE 

Nascut al 1950. És llicenciat en psicologia per la Universitat de Barcelona, i ha ocupat  diversos llocs de responsabilitat a l’Administració General de l’Estat com la coordinació  de les oficines de l’INEM a Barcelona o director provincial de l’INEM a Tarragona. Abans de la seva jubilació exercia el càrrec de cap del Servei Territorial del SOC al Camp de  Tarragona.  

 1. ZAINAB AASARI EL KHOLFE (independent) 

Nascuda el 1979. Té un màster expert en Estrangeria i Immigració de la Esneca Busines School. Actualment és la directora d’Imperial Tarraco Consulting SL. 

 1. LUIS FRANCO POZA 

Nascut al 1942. Té estudis de grau mitjà i també va estudiar a l’Escola d’Especialistes de l’Exèrcit de l’Aire. Ha treballat a l’IQA com a analista químic. Es va afiliar a la UGT des del 1976, ocupant diversos càrrecs de responsabilitat, l’últim com a membre de la Comissió de Garanties de la FIA Estatal. Milita al PSC des de fa 42 anys i ha és membre de l’executiva local des de fa tres mandats. 

 1. LOLI LORENTE MOLINA 

Nascuda l’any 1952. Ha treballat al món sanitari, primer a la Clínica del Doctor Lartigau,  a l’Hospital de la Creu Roja, a l’Hospital Casablanca i finalment a l’Hospital Joan XXIII  on finalment es va jubilar. És activista política i militant de la UGT i del PSC. És membre de la Coordinadora d’Entitats de Tarragona i membre de l’executiva de la Unió de  Jubilats i Pensionistes de la UJP-UGT.  

 1. PABLO QUEREDA RUEDA 

Nascut al 1997. Tècnic superior en Màrqueting i Publicitat i Graduat en Comunicació amb menció en Comunicació Corporativa i Relacions Públiques. Exerceix actualment com a assessor de Comunicació i Esdeveniments a DIRSE (Associació Espanyola de Directius de la Sostenibilitat).  

 1. BEGOÑA FLORIA ESEBERRI 

Llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona,  també té un diploma de postgrau en Govern i Gestió Pública en la Societat de la  Informació (Universitat Pompeu Fabra) i en Lideratge i Gestió Social (Universitat  Autònoma de Barcelona). És especialista en estratègies globals de comunicació, gestió  social de polítiques públiques i mitjans socials, i en la construcció de discurs.  Paral·lelament a la tasca política, en els últims anys ha fet classe en el curs  d’especialització «Construcció del discurs polític: comunicació personal i mediàtica»,  entre el 2009 i el 2011, i ha exercit de tutora del màster de Lideratge en Gestió Política  i Social en el mateix període. Tots dos programes formen part de l’Escola de Postgrau  de la Universitat Autònoma de Barcelona. També col·labora esporàdicament com a  convidada amb la Universitat Rovira i Virgili i amb la Universitat de Barcelona. Consellera  a l’Ajuntament de Tarragona des de 2007.  

 1. PABLO PÉREZ HERRERO 

Nascut al 1961. Diploma en Direcció Financera per l’Institut d’Estudis Financers. Ha estat Director Comercial d’una multinacional de subministrament industrial i gerent del Port Esportiu. És Conseller del Grup Municipal Socialista des de 2003. 

 1. IVANA MARTÍNEZ VALVERDE 

Nascuda al 1984. És diplomada en Relacions Laborals per la Universitat Rovira i Virgili. Té un Màster en Gestió i Lideratge per la Universitat Autònoma de Barcelona. Va ser Consellera des del 2013 al 2019. Actualment exerceix com a tècnica de gestió en fiscalització a la intervenció territorial de Tarragona. 

 1. JOSEP FÈLIX BALLESTEROS CASANOVA 

Nascut al 1959. És llicenciat en Ciències de l’Educació per la Universitat Rovira i Virgili i professor d’educació integrada de la ONCE. Va ser Alcalde de Tarragona entre el 2007 i el 2019, guanyant quatre eleccions consecutives. 

S1- JOSEP MARIA BUQUERAS BACH (independent) 

Nascut al 1946. És arquitecte tècnic. Professor titular de dibuix de FP, ESO i Batxillerat (1982-2006). Consell municipal del Modernisme (2009) President fundador de la Fundació Trencadís (2014). Autor de 10 llibres sobre arquitectura moderna i sobretot del Modernisme, des de 1980. 

S2- TERESA VALLS MIRÓ 

Nascuda al 1956. Va estudiar cant, direcció coral i tècnica coral i arts escèniques. Al 1980 porta la música a les escoles públiques de Tarragona. El 1985 funda l’Estudi de Música de Tarragona i ha estat professora d’art dramàtiques “Josep Ixart”. Al 2008 va ser membre del Senat Tarragoní, presidenta de la Cooperativa Obrera Tarrconense.

Actualment és la responsable de cant i coral de l’Estudi de Música i vicepresidenta de Joventuts Musicals de Tarragona. 

S3- FRANCESC ROCA ROSSELL 

Nascut al 1958. És professor tècnic de formació professional. Té plaça a l’Institut Comte de Rius, del qual ha estat director. Col·laborador del Departament d’Ensenyament com a formador del professorat en temes curriculars de formació professional. És Conseller del Grup Municipal Socialista des del 2015. 

S4- ESTHER FORGAS BERDET (independent) 

Nascuda al 1948. És catedràtica jubilada de Filologia Hispànica de la Universitat Rovira i Virgili. Procuradora del moviment feminista a la ciutat i impulsora de les relacions universitàries de la URV amb la Xina. 

 S5- ROCIÓ LEÓN ÁLLER 

Nascuda al 1966. Treballa actualment com a Policia Portuària al Port de Tarragona. Ha desenvolupat la seva vida polític en torn a l’activisme feminista. És afiliada al PSC des de fa 43 anys i a la UGT des de fa 42 anys.

 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ten − 2 =

Notícia anterior

VÍDEO: Assassinen un polític corrupte davant les càmeres

Notícia següent

Alcarràs alerta de les restriccions de trànsit que entren en vigor demà arran de la millora al ferm de l’A-2

Notícies relacionades