Dimecres, 24 de juliol de 2024
És notícia

S’obre el termini del premi Jordi Cartanyà per a iniciatives turístiques

Avatar photo

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona ha obert el termini per participar en una nova edició del premi Jordi Cartanyà, per a iniciatives destacades en l’àmbit del turisme a la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre. Els guardons tenen una dotació global de 30.000 € repartits en tres categories diferents, que podran premiar fins a dos projectes cadascuna:

  • Millor projecte innovador i creatiu que contribueixi a un desenvolupament turístic sostenible. El projecte ha d’impulsar  i afavorir els mitjans per millorar la sostenibilitat ambiental i energètica atenent els objectius de desenvolupament sostenible (ODS) de l’Organització Mundial del Turisme.
  • Millor projecte per a la creació de nous productes de turisme experiencial. Seran especialment valorats els projectes orientats a la creació d’experiències turístiques que integrin de manera eficient els recursos patrimonials, naturals, culturals, paisatgístics, tecnològics o/i d’altres tipus i que posin en valor i donin resposta a les noves tendències de la demanda.
  • Millor projecte de solucions tecnològiques per a la comercialització i comunicació de productes i serveis turístics. Es valoraran projectes que destaquin per la creació, implementació i gestió de recursos tecnològics que impliquin una millora en els processos de comercialització turística o la millora de les accions innovadores de màrqueting i comunicació.

 

L’import màxim que es destina a cada categoria és de 10.000 € (dos premis de 5.000 € per cada projecte guanyador). Poden optar-hi les persones jurídiques de dret privat no dependents d’ens públics, i les persones físiques. Els projectes han de ser una realitat: han d’haver iniciat l’activitat empresarial i estar vigents en el moment de presentació de la sol·licitud.

El termini per presentar projectes a la convocatòria d’enguany del Premi Jordi Cartanyà finalitza el 22 de setembre d’enguany. A la Guia de serveis de la Diputació de Tarragona hi ha la informació al detall sobre aquest guardó, que es lliura anualment: https://www.dipta.cat/serveis/premi-jordi-cartanya

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

three + six =

Notícia anterior

Les entrades de la Festa Major de Mollet es podran adquirir des de dilluns

Notícia següent

El Museu de Suro de Palafrugell aposta per activitats culturals i familiars

Notícies relacionades