Per a molts tarragonins i tarragonines, els cap de setmana són sinònim de sortir al carrer i gaudir d’una bona companyia, tot això acompanyat d’una gastronomia atractiva. ‘Pollos Montse’, ubicat al número 49 del carrer vint de Bonavista, és un dels espais tradicionals on la venda de pollastres i altres productes s’havia convertit en un punt de reunió familiar. Tot i això, els responsables han anunciat que tanquen la seva etapa i traspassaran el local després de mig segle.
Per sort, aquesta nova etapa de ‘Pollos Montse’ estarà encapçalada per Daniel Carrillo, qui ha treballat amb els fundadors del local durant més de 15 anys. El nou propietari ha assolit el repte i agafarà el testimoni de Montse i Juan, els quals van consolidar la botiga com un punt de visita obligada pels veïns de diverses localitats.
“Proximitat, dedicació i una recepta fidel a les seves arrels” han estat els secrets
“Proximitat, dedicació i una recepta que s’ha mantingut fidel a les seves arrels” són les claus de l’èxit de ‘Pollos Montse’ durant aquests últims 50 anys. A més, la proximitat amb el mercat ambulant de Bonavista, que es realitza els diumenges i és un dels més grans d’Europa, ha provocat que la seva cuina sigui reconeguda per tot el territori.
Aquests últims anys, les filles dels fundadors, Montse i Maria i el seu gendre José s’han encarregat de mantenir el llegat. Tot i això, la família ha decidit fer un pas al costat per facilitar la “transformació” d’una de les botigues més emblemàtiques i històriques dels Barris de Ponent.