Dijous, 20 de juny de 2024
És notícia

El Morell convoca un nou pla d’ocupació i una borsa de treball de peons de brigada

Avatar photo
Les sol·licituds es poden presentar a les oficines de l’Ajuntament i a través de la seu electrònica.

Des de l’Ajuntament del Morell es continua potenciant la inserció laboral de les  morellenques i els morellencs. Aquesta vegada obrint un nou pla d’ocupació i, alhora,  una borsa de treball. El pla d’ocupació ofereix sis places noves per a formar part de la  brigada municipal. Quatre llocs de peons de neteja de vials, zones verdes i espais públics 

i dos llocs de peó especialitzat en jardineria per a l’arranjament de zones verdes i  reparació i rehabilitació de diversos espais, així com una plaça especialitzada en  electricitat. El termini per a presentar les sol·licituds és el 20 de juny. 

Pel que fa a la borsa de treball, l’objectiu és tenir una cartera de persones per tal de  cobrir baixes si hi ha diferents tipus d’eventualitats dins l’estructura organitzativa de la  brigada municipal. En aquest cas el termini per a presentar sol·licituds és el 7 de juny. 

Les persones interessades per a la borsa i pel pla d’ocupació poden presentar la seva  sol·licitud a les oficines de l’OMAC o a través de la seu electrònica.  

Es poden consultar públicament les bases completes, els requisits, la documentació  necessària per a la sol·licitud i tota la informació ampliada i detallada a la pàgina web https://elmorell.eadministracio.cat. 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Ensurt per l’incendi del teulat d’un edifici a Andorra la Vella

Notícia següent

Illa dona per fet que Pedro Sánchez farà campanya la setmana que ve a Catalunya

Notícies relacionades