600 persones al concert de Maria del Mar Bonet a Roda de Berà

  Es va omplir tota la zona de platea, la graderia i part del carrer Mercadé

  La setena edició de l’Estiu a la Pedrera continua recollint èxits i el passat dissabte a la nit la Pedrera de l’Elies va acollir el concert de Maria del Mar Bonet.

  El 31 de juliol de l’any passat una forta tempesta d’estiu va sorprendre el Tarragonès i va obligar a traslladar al teatre del Casino Municipal el concert que hi havia programat de Maria del Mar Bonet dins de l’Estiu a la Pedrera. Va ser un concert molt reeixit, però a la cantautora mallorquina li va quedar l’espineta de no poder actuar en un espai tan especial com és la Pedrera de l’Elies. A més a més molta gent es va quedar fora per l’aforament limitat al qual obligava la covid-19.

  Per això, va demanar a Teresa Ferré, regidora de Cultura i Festes, tornar-hi aquest any, i l’espera va valer realment la pena. El seu concert, la quarta cita de l’Estiu a la Pedrera 2022, va aplegar més de 600 persones que van omplir tota la zona de platea, la graderia i part del carrer Mercadé. Es van superar totes les previsions i la brigada municipal va haver de portar cent cadires més. Ningú no es volia perdre la Bonet actuant a l’idíl·lic espai de l’antiga pedrera romana.

  Durant el concert, la cantautora, acompanyada per Borja Penalba amb la seva guitarra i veu, i per les percussions d’Antonio Sánchez, va oferir un concert molt especial durant el qual va interpretar cançons pròpies de la seva extensa trajectòria professional així com d’altres autors, com La Balaguera, Què volen aquesta gent?, Blaus i sols de roses blanques, Em dius que el nostre amor, Homenatge a Teresa, No trobaràs la mar, Podries -amb lletra de Joana Raspall-, o No tenir-te, entre moltes altres.

  En finalitzar, l’Ajuntament va oferir un tast de vi rosat cortesia dels Cellers Avgvstvs Forvm, els qui col·laboren cada any, juntament també amb els cellers Adernats, Jané Ventura i Vins Padró, gràcies als quals cada setmana s’ofereix un tast de vins o cava.