L’Home dels Nassos recorrerà la ciutat per anunciar que s’acaba l’any

A partir del dia 2 de gener els patges reials es traslladen als Centres Cívics dels barris

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Com és tradicional, l’Home dels Nassos arribarà a la ciutat el proper dia 31 de desembre. Aquest any, la cita es reinventa per tal d’adaptar-se a les condicions sanitàries, i a partir de les 10 del matí voltarà per la ciutat a dalt del seu cotxe, a més també estarà acompanyat pels músics del Tecler al trenetpassejant pels diferents barris de la ciutat. 

Una altra activitat que aquest any es descentralitzarà és la visita dels patges reials. A part de al Pati Jaume I a partir del dia 2 i fins el 5, els patges també visitaran els diferents centres cívics dels barris de la ciutat. Els infants podran veure’ls i dipositar la seva carta a una de les bústies decorades als centres educatius de la ciutat. D’aquesta manera, el dia 2 de gener d’11h a 14h i de 16h a 19h els patges estaran al Centre Cívic de Torreforta, l’endemà seguint el mateix horari al Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau. El 4 de gener al matí de 11 a 14 h seran al C.C. Sant Salvador, i a la tarda al C.C. Llevant de 16 h. a 19 h. Finalment el matí del 5 de gener d’11 h a 14 h al C.C. Bonavista.

A més, també hi haurà recollida de cartes a la Colla Jove Xiquets de Tarragona amb la presència dels Patges Reials els dies previs a l’arribada dels Reis Mags d’Orient. L’entrada serà per la porta del carrer Sant Oleguer i la sortida per la porta del carrer Cos del Bou.