L’Ajuntament de Tarragona protegeix la capella de Sant Roc del carrer Civaderia

Entre ahir i avui dijous 4 de febrer, s’estan duent a terme els treballs de protecció del recobriment ceràmic de l’interior, enrajolat, així com la pintura esmaltada.

MANEL R. GRANELL

Amb motiu de l’estat actual dels edificis del carrer Civaderia, números 28 i 30, actualment apuntalats i en estudi sobre que es farà en el futur; des de la Conselleria de Patrimoni de l’Ajuntament de Tarragona, s’ha procedit a actuar de manera preventiva en la capelleta que hi ha en una de les façanes i que es en honor a Sant Roc. En primer lloc, s’han desmuntat els elements externs, principalment l’enretirada del vidre de la vitrina i se n’ha extret el contingut com les figures i ornaments i externament també s’ha procedit a desmuntar el fanalet i el drac.  

Entre ahir i avui dijous 4 de febrer, s’estan duent a terme els treballs de protecció del recobriment ceràmic de l’interior, enrajolat, així com la pintura esmaltada. D’aquesta manera la capella estarà aïllada i a salvaguarda de possibles treballs a l’entorn de la façana. Els elements extrets es conservaran al Museu d’Història de la ciutat.