Taller d’ecosistemes naturals dirigit als joves de l’Spai Rigel de Torredembarra

El camp experimental de dunes de la platja de la Paella és l’escenari d’un taller d’ecosistemes naturals que duen a terme les entitats ecologistes GEPEC-EdC, GETE-Ecologistes en Acció i l’Associació Mediambiental La Sínia.

El camp experimental de dunes de la platja de la Paella és l’escenari d’un taller d’ecosistemes naturals que duen a terme les entitats ecologistes GEPEC-EdC, GETE-Ecologistes en Acció i l’Associació Mediambiental La Sínia en el marc del Programa d’Educació Ambiental de la Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Torredembarra. L’activitat va dirigida als joves de l’Spai Rigel (Servei de Primera Acollida i Atenció Integral) de Torredembarra.

El taller es du a terme en dues sessions. La primera va tenir lloc el 17 de setembre i va consistir en extreure residus i plantes invasores de les dunes. La segona sessió es farà el 30 de setembre i servirà per extreure conclusions dues setmanes després de la primera acció. Tot plegat per conèixer com funcionen aquest tipus d’ecosistemes i fer participar aquests joves en activitats educatives i integradores.