La Biblioteca Municipal de Roda de Berà amplia el seu horari

Es podrà accedir a la sala per llegir, estudiar i utilitzar els ordinadors, sempre amb cita prèvia

A partir del proper dilluns la Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca ampliarà els seus serveis. L’horari serà els matins de dimarts a divendres, de 9.30 a 13.30 hores; les tardes de dilluns a divendres de 16.30 a 19.30 hores; i els dissabtes de 10 a 13 hores. 

 

El servei de préstec continuarà sent amb cita prèvia, atès que l’aforament és encara molt limitat, però es podrà accedir al fons bibliotecari amb gel hidroalcohòlic i guants. Es reprèn la possibilitat d’estudiar o de llegir a la sala com també el servei de Wifi i d’Internet als ordinadors de la biblioteca, sempre amb cita prèvia i reserva de lloc. La reserva de l’espai es limitarà a dues hores al matí i tres hores durant les tardes. 

 

Caldrà continuar seguint totes les indicacions pel que fa a les mesures de seguretat. S’haurà de mantenir la distància de seguretat de dos metres, la mascareta sempre serà obligatòria i, preferiblement, els usuaris hauran d’accedir-hi sols. El material retornat s’haurà de dipositar a la bústia externa de retorn per poder respectar el període de quarantena. Pel que fa als lavabos, continuaran estant tancats al públic, així com també la sala infantil.