Dilluns, 7 d'abril de 2025
És notícia

Èxit de participació a la Mostra de Ranxets 2025, amb més de 2.000 platets servits

Avatar photo
La jornada, que va començar a les 12 va oferir degustacions a un preu de 5 € per platet

La plaça de les Remendadores (Jardins de Cal Bofill) va omplir aquest diumenge, 6 d’abril, amb motiu d’una nova edició de la Mostra ‘Ranxets, l’essència de la cuina torrenca’, organitzada per l’Ajuntament de Torredembarra, a través de la Regidoria de Turisme i Comerç. La jornada, que va començar a les 12 va oferir degustacions a un preu de 5 € per platet (begudes a part), va registrar una gran afluència de públic i un ambient immillorable. En total, és servir 2.04 platets , superant van oferir-los 1.512 de l’any passat, i 41 infants van participar al taller infantil de cuina ‘ Construeix el teu peix’ , una xifra també superior als 36 participants del 2024.

El públic assistent va poder gaudir d’un total de set platets de Ranxets elaborats per establiments i professionals de la restauració local:

  • Cal Silver : Arròs amb bacallà i mandonguilles amb sípia

  • Àlex Segú (cuiner) : Bull a l’allipebre

  • La Ona Livorno: Fideuejat d’escòrpora amb carxofes i allioli de romesco

  • Las Palmeras: Fideuejat amb tinta de sípia i allioli

  • Restaurant Òxid: Arrossejat amb gambetes i allioli

  • Ristretto Catering: Fideuejat amb sípia i gambes

  • Bodega Bon Vi: Begudes, vins i caves de qualitat

L’ambient festiu és va completar amb l’actuació musical itinerant del grup By the Way Dixie.

La regidora de Turisme i Comerç, Jovita Baltasar , ha valorat molt positivament la jornada: «Estem molt satisfets amb la resposta de la ciutadania. Hem superar’ els xifres de l’any passat i consolidar la Mostra com una cita imprescindible per posar en valor la nostra cuina tradicional. Els Ranxets són part de la nostra identitat com a poble, i amb aquest tipus d’activitats aconseguim apropar-los a tothom, grans i petits.»

Des de la Regidoria de Turisme Comerç és destaca la importància i continuar apostant per la promoció gastronòmica local i la col·laboració del sector de la restauració torrenca, clau per a l’èxit de la mostra.

 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La presidenta de la Diputació assisteix a la Trobada d’Armats de les Comarques Tarragonines

Notícies relacionades