Presentació del Quadern Blanc de l’Economia del Garraf

El document ha recopilat les principals impressions, dades i conclusions que es van recollir al llarg del 1r Simposi Garraf

Neus Lloveras i Rosa Huguet a l'acte de presentació. Foto: Cedida

El document, redactat pel periodista Jordi Lleó, ha recopilat les principals impressions, dades i conclusions que es van recollir al llarg del 1r Simposi Garraf, dut a terme els passat 27 i 28 de setembre.

Aquest quadern neix amb la voluntat de traçar un fil argumental que faciliti la comprensió de totes les anàlisis, aportacions, reflexions, manifestacions i conclusions que s’han manifestat al llarg de les dues jornades.

Tal i com ha apuntat la presidenta de NODE Garraf, Rosa Huguet, entitat organitzadora del Simposi, aquest ha de ser un quadern que caldria utilitzar per totes les entitats privades i públiques presents al congrés. “Us encoratjo a que no només el fullegeu, sinó que l’utilitzeu, perquè ara ja tenim una eina que ens ha d’ajudar a millorar la nostra comarca”.

De fet ja s’ha començat a posar la primera pedra i des de l’agencia de desenvolupament ja s’està treballant en l’apartat de la Formació. I és que, com apunta el Conseller Delegat de NODE Garraf, Isidre Also, “aquest 1r Simposi ha de servir per portar a terme actuacions i el primer pas ha estat aquest Quadern Blanc que suposa una continuació del Simposi”.

A l’acte de presentació també ha estat present l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveres, que com alcaldessa de la capital del Garraf s’ha compromès a prendre la iniciativa en el lideratge comarcal per impulsar estratègies conjuntes entre administracions, agents econòmics i socials de la comarca.

Amb el Quadern Blanc de l’Economia del Garraf es posa a l’abast de tothom una primera eina de treball que marca les possibles directrius que caldria posar en marxa per començar a caminar per millorar el futur de la comarca.