L’EINA presenta cinc nous membres de la candidatura de les eleccions municipals d’Altafulla

L’EINA ha presentat aquest dijous diversos integrants de la seva candidatura per a les properes eleccions municipals d’Altafulla. Es tracta de l’exalcalde Josep Maria Gené, i tres exregidors -Lluís Lorenzo, Cristina Magriña i Josep Maria Alasà-, que s’incorporaran com a suplents a la llista, i Eva Blanch, que ocuparà el número vuit. “Són persones que venen de tradicions polítiques diferents però que han decidit que l’EINA és l’instrument per aconseguir el canvi a Altafulla”, ha afirmat el cap de llista i co-alcaldable de la candidatura, Jordi Molinera.
“Portem mesos treballant en la candidatura amb l’objectiu i se’ns apropat persones de sensibilitats diverses, entre les quals algunes que havien tingut responsabilitats polítiques i que eren de forces municipalistes i d’esquerres”, ha explicat Molinera. Per la seva banda, la número dos i co-alcaldable de l’EINA, Alba Muntadas, ha afirmat: “Venim de sigles diferents, però coincidim en què junts podem fer una gran feina i canviar aquesta tendència del govern actual de pensar més en els que ens visiten, com si fóssim un aparador, que els altafullencs i altafullenques que vivim tot l’any a la vila.”
Per altra banda, Josep Maria Gené, exalcalde d’Altafulla dos cops i que serà suplent a la candidatura de l’EINA, ha declarat que ha acceptat formar part de la llista perquè ha vist un “projecte encisador.” “Altafulla ha crescut i ha canviat molt i s’ha convertit en un municipi dispers i divers i l’EINA és la manera de lligar tot això. Al govern actual li manca empenta i ja no els val l’excusa de la situació econòmica”, ha assenyalat Gené.
Finalment Eva Blanch, número vuit de la candidatura de l’EINA ha indicat que “la meva decisió a la proposta d’anar a la llista va ser ràpida.” “Em fa molta il•lusió el projecte perquè a Altafulla li cal un canvi i en vull forma part”, ha afirmat Blanch.
La candidatura encapçalada per Jordi Molinera i Alba Muntadas l’integraran tretze titulars -recordem que el ple altafullenc passa d’11 a 13 regidors en haver superat el municipi els 5.000 habitants- i set suplents.

Josep Maria Gené Torrell
Nascut el 1954 a Tarragona, fa 39 anys que viu a Altafulla. Ha treballat com a empleat de banca i a l’àrea de recaptació de la Diputació de Tarragona. Va ser 22 anys regidor d’Altafulla pel PSC i alcalde en dues etapes (1997-1999 i 2008-2010). També ha estat conseller comarcal.

Lluís Lorenzo
Nascut a Alija del Infantado (Lleó) el 1953,fa 40 anys que viu a Altafulla. Mestre d’ensenyament secundari jubilat, va ser regidor de Serveis i Mitjans de Comunicació entre els anys 2003 i 2007 amb AUPA. Impulsor d’Altafulla Ràdio i la revista municipal La Plaça del Pou.

Cristina Magriñà Pova
Nascuda a Torredembarra el 1980, fa 21 que viu a Altafulla. Treballa a d’administració pública. Regidora pel PSC a l’Ajuntament d’Altafulla (2007 i 2009), entre els anys 2008 i 2009 va encarregar-se de les àrees d’Esports i Joventut. També va ser consellera comarcal aquells dos anys, la més jove fins llavors al Tarragonès.

Josep Maria Alasà Maduell
Nascut a Tarragona el 1951, viu a Altafulla des de 1984. Tècnic de qualitat a Gas Natural jubilat, va ser regidor d’ERC i portaveu del grup municipal entre els anys 1999 i 2011. Va ser regidor d’Hisenda i Joventut (2007-2008).

Eva Blanch
Nascuda a Altafulla el 1986 és mestra d’educació primària. No ha exercit cap càrrec polític fins el moment.