Valoració molt positiva de la presència de Vilanova i la Geltrú a B Delicious

Caserco i El Cafè del Mar van exhaurir els diferents plats amb productes locals que van oferir

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Per primera vegada l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i el Gremi d’Hostaleria de la ciutat han participat a B Delicious, la proposta gastronòmica de la Fira de turisme B Travel que s’ha celebrat aquest cap de setmana a Barcelona. Tant divendres, com dissabte, com diumenge, es van exhaurir els gairebé 600 tastos que es van oferir. El president del Gremi, Jordi Gasol ha declarat que no s’esperaven l’acceptació obtinguda i que “vàrem fer curt en les nostres previsions”. Al llarg dels tres dies l’empresa de Càtering Caserco va oferir divendres Sípia a la Bruta; mentre que El Cafè del Mar dissabte tenia tastos de Xató, Ceviche de Tonyina, i calamars farcits de marisc. Diumenge l’oferta va consistir en Croquetes de Calamarsets de Vilanova, i Esqueixada de Bacallà. Tot el peix ofert a l’estand de la ciutat a B Delicious provenia de la Llotja de Vilanova i la Geltrú.

La valoració del Gremi d’Hosteleria ha estat molt positiva i ja asseguren que volen repetir l’experiència el 2020. Gasol si que posa de manifest que entre el Gremi i l’Ajuntament caldria trobar el suport de la Confraria de Pescadors, l’Associació d’Espigalls, i d’altres entitats o empreses de Vilanova que vulguin participar més activament en aquest esdeveniment, com ha estat el cas de Temps de Vi enguany. Per la seva banda el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Jordi Medina, ha destacat el fet dels bons fruits que està donant la col·laboració de l’administració amb el sector privat, i que “és el camí a seguir per obtenir bons resultats”