La ciutat de Salou compta des d’aquest dilluns amb un nou local gastronòmic, de km 0, que ho té tot a favor per convertir-se en el rei de l’estiu a la capital de la Costa Daurada.
Concretament, aquest 16 de juny era la data escollida per a la inauguració de la ‘Golossa Cakery’, un nou local de postres que neix de l’èxit del seu germà gran, ‘Dolça Fantasia’, a Valls. El nou local de Salou està ubicat a l’avinguda Principat d’Andorra, número 23, una ubicació privilegiada a tocar del passeig marítim per on cada dia passegen desenes de milers de persones, especialment a l’estiu.
Pastís de formatge per a tots els gustos
La Golossa Cakery arriba amb el ‘cheesecake’ o pastís de formatge com a rei absolut de la seva carta, i amb nombroses varietats que faran les delícies dels més llaminers: n’hi ha de gust de festuc, de xocolata blanca, de Kinder Bueno, d’Oreo, de Lotus, de Cookies… I, evidentment, tampoc hi falta la ‘cheesecake’ més clàssica, per als qui prefereixen no innovar tant.
Una de les característiques principals d’aquest nou local gastronòmic de Salou és que ofereix productes de km 0 i elaborats artesanalment, seguint la línia que ha marcat ‘Dolça Fantasia’ al carrer Avenir de Valls, que va obrir fa 11 anys a la capital de l’Alt Camp i ha consolidat el seu èxit entre els locals i també els visitants.
Al darrere d’aquesta aventura a Salou hi ha la Raquel i el seu fill Jonathan, convertint aquest negoci familiar en una cadena familiar amb dos locals a les comarques tarragonines, combinant l’experiència d’ella i l’entusiasme d’ell per dur el projecte més enllà.
@golossacakery Por fin estamos abiertos 🫠 Ven a probar nuestras tartas antes de comprarlas 🙄 Te esperamos ❤️ #cheesecake #cookies #salou #costadaurada #pasteleria #tartadequeso #crumbl #golossacakery