Dijous, 30 de maig de 2024
És notícia

Inaugurada la nova seu de la Creu Roja a Salou

Avatar photo
Pere Granados ha assegurat que les noves instal·lacions formaran part d’una de les millors zones de Salou, gràcies al futur desenvolupament de l’Eix Cívic
Inaugurada la nova seu de la creu roja a Salou Quitet, i del delegat del Govern Generalitat de Catalunya a Tarragona, Àngel Xifré i de diferents regidors de la corporació municipal, ha inaugurat les noves instal·lacions de la seu de la Creu Roja a Salou, situades al carrer Carril, 4.

Tots han coincidit en destacar la significativa millora que representa aquest nou espai, on col·laboren uns 45 voluntaris sota la supervisió de la referent del punt d’atenció de l’entitat a Salou, Marina Peláez.

Les noves dependències, propietat de Creu Roja, permetran a l’entitat gestionar més eficaçment el gran volum d’activitat que desenvolupa al municipi, oferint suport a persones grans, famílies en situació d’extrema vulnerabilitat, infants, joves, i altres sectors de la comunitat.

L’entitat ofereix sessions de reforç escolar per a joves i infants dos cops a setmana, també promou la formació i la millora de l’ocupabilitat a través d’un acord recent amb Agbar mitjançant el Programa ONA

La Creu Roja Salou distribueix mensualment aliments i productes de primera necessitat a les famílies més vulnerables del municipi, beneficiant prop de 500 persones. A més, ofereix classes de català i castellà a la comunitat ucraïnesa i senegalesa recentment arribada a Salou, així com sessions de reforç escolar per a joves i infants dos cops a setmana. També s’ofereix assistència per a la realització de tràmits online i es promou la formació i la millora de l’ocupabilitat a través d’un acord recent amb Agbar mitjançant el Programa ONA.

Aquestes iniciatives, més enllà de satisfer les necessitats bàsiques, busquen reforçar la cohesió comunitària i contribuir al benestar general de tots els implicats. “Tenim una xarxa territorial immensa, amb un dels seus punts a Salou, un dels més recents, però també un dels més actius”, ha remarcat Josep Quitet, president de Creu Roja Catalunya, durant la seva intervenció.

El president a Catalunya de la Creu Roja recorda que “tenim una xarxa territorial immensa, amb un dels seus punts a Salou, un dels més recents, però també un dels més actius”.

Els representants de l’entitat humanitària han ressaltat la feina conjunta i la col·laboració fonamental que l’Ajuntament de Salou i el seu alcalde han brindat des de sempre per atendre les persones més necessitades del municipi. “Salou forma part de l’ADN de la Creu Roja, ja que sempre hi ha col·laborat“, ha destacat Josep Quintet, president de Creu Roja Catalunya. A més, ha agraït la disposició continuada de l’ajuntament per establir sinergies en favor dels més vulnerables.

Pel seu costat, l’alcalde de Salou ha expressat el compromís continu de l’Ajuntament per donar suport a aquesta entitat humanitària, reconeixent la dedicació dels seus membres.

Pere Granados ha assegurat que les noves instal·lacions formaran part d’una de les millors zones de Salou, gràcies al futur desenvolupament de l’Eix Cívic, i ha reiterat el suport incondicional de l’ajuntament a aquestes entitats. “Sempre estarem al vostre costat”, ha dit l’alcalde.

La nova seu de la Creu Roja estarà oberta al públic els dilluns de 17:00 a 19:00 h, els dimecres de 09:30 a 13:00 h i els dijous de 09:30 a 13:00 h i de 17:00 a 19:00 h.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

ACCIDENT | Un mort i tres dones ferides dues d’elles menors

Notícia següent

Dos homes atrapats en sacs de plàstic, perden la vida

Notícies relacionades