Golf Costa Daurada inicia la transició a la nova herba dels camps

  S’invertiran fins a 900.000 euros en la substitució de l’actual capa d’herba per la varietat anomenada bermuda, reconeguda internacionalment per la seva alta qualitat, resistència i estalvi d’aigua

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  Golf Costa Daurada ha encetat un ambiciós projecte de modernització dels camps de golf i pitch & putt, amb la vista posada en la sostenibilitat de les instal·lacions i en l’òptima gestió dels recursos.

   

  En aquest sentit, s’invertiran fins a 900.000 euros en la substitució de l’actual capa d’herba per la varietat anomenada bermuda, reconeguda internacionalment per la seva alta qualitat, resistència i estalvi d’aigua en el manteniment. De fet, s’estima que la reducció en el consum als camps pot ser de fins a un 30 %.

   

  Les tasques de transició a la nova herba ja estan en marxa, per això el Club ha demanat als seus socis que del dia 29 de maig i fins que la nova planta no tingui la densitat òptima, aproximadament en dos, tres mesos, s’abstinguin de circular amb els buggies i les motos de golf pels carrers dels forats 2, 3, 4, 5, 6 i 12 per les tasques de reg que s’hi estaran efectuant. Concretament, els equips tècnics estaran vetllant per mantenir la terra humida, un requisit indispensable per aconseguir que hi arrelin adequadament les llavors.

   

  La bermuda és ideal per a les característiques del clima mediterrani de Tarragona, en consumir menys aigua, resistir millor les altes temperatures de l’estiu i no necessitar un gran manteniment a l’hivern.

   

  L’adopció d’aquesta herba es traduirà, també, en un salt qualitatiu en la millora de l’experiència de joc als carrers i roughs, ja que el jugador gaudirà d’una capa d’herba més densa i agradable, que li conferirà al camp un aspecte més homogeni, uniforme i cuidat. Unes sensacions que aniran acompanyades d’una presentació immillorable.