Marta Farrés: “Si a Barcelona li va bé, a la resta de municipis ens va millor”

L'alcaldessa de Sabadell ha tingut un paper molt rellevant en l'acte final de campanya de Jaume Collboni que s'ha celebrat aquesta tarda a Barcelona

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, que també aspira a la reelecció en les eleccions municipals d’aquest diumenge, 28 de maig, ha tingut un paper molt rellevant en l’acte final de campanya de Jaume Collboni que s’ha celebrat aquesta tarda al Pavelló del Vall d’Hebron de Barcelona.

 

En l’acte, on han acudit personalitats socialistes de tot el país, inclosos Salvador Illa, líder del PSC a Catalunya; i l’expresident espanyol José Luis Rodríguez Zapatero, l’alcaldessa de Sabadell ha començat la seva intervenció donant les gràcies, precisament, a l’expresident Zapatero per les seves “lleis feministes” amb les quals es van aconseguir molts avanços socials al nostre país, però també pel seu “compromís amb Catalunya i amb els catalans”.

 

Segons Farrés, els socialistes són “gent amb valors, que estimem les nostres ciutats, que treballem, i molt, per a aconseguir el que volem. Ningú ens regala res, no busquem conflictes absurds, busquem solucions”. L’alcaldessa ha afegit que els socialistes “som gent que transformem, quan estem al govern i també des de l’oposició, i proposem, a diferència d’altres”.

 

En una intervenció que ha tingut paraules per a totes les institucions, de tots els nivells, Farrés també ha volgut destacar el paper clau que tindran els socialistes a les quatre capitals catalanes, Lleida, Tarragona, Girona i, especialment, Barcelona. Perquè, segons Farrés, “si a Barcelona li va bé, a la resta de municipis ens va millor”, i ha animat Jaume Collboni a guanyar la cursa per l’alcaldia de la capital.

 

També ha tingut paraules de suport per a Eva Candela, candidata socialista a l’alcaldia de Terrassa, amb qui Sabadell comparteix la capitalitat del Vallès Occidental. “No pot ser que Sabadell tingui la primera alcaldessa i Terrassa no. Eva, has de ser la primera alcaldessa de Terrassa!”, ha animat Farrés.

 

Per últim, l’alcaldessa de Sabadell ha volgut fer un pas endavant i demanar una Generalitat “forta, que funcioni, que treballi pels problemes de la gent. I aquesta Generalitat té nom: Salvador Illa necessitem que siguis el pròxim president de la Generalitat de Catalunya. I que ens ajudis, perquè amb municipis socialistes, una Generalitat socialista i un Govern espanyol socialista, som imparables”.

 

Marta Farrés ha acabat l’acte demanant el vot a tots els ciutadans i ciutadanes socialistes i progressistes i ha animat a tothom a “omplir les urnes de butlletes socialistes”.