Dijous, 30 de maig de 2024
És notícia

Els Bons Comerç TGN s’exhaureixen en menys de 48 hores

Avatar photo

Els Bons Comerç TGN s’han exhaurit en menys de dos dies, després que es descarreguessin completament aquest diumenge a les 8 h, per un valor de 100.000 euros.

La segona edició dels Bons Comerç arrencava el passat divendres a les 10 h posant a circulació 20.000 bons. Aquest diumenge a primera hora s’havien bescanviat un total de 3.668 bons en 1.479 compres realitzades als comerços adherits a la campanya.

Per ara, el valor de tiquet mitjà de les compres realitzades amb bons és de 71,64 euros. En aquesta segona edició, els usuaris disposen de 7 dies per poder bescanviar els bons. En cas de no fer-ho, aquests ja no es poden tornar a descarregar. Els primers bons descarregats, divendres passat, caducaran el pròxim dijous a les 24h.

El conseller de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, Dídac Nadal, ha valorat “d’exitosa aquesta segona campanya dels Bons Comerç” i ha assenyalat que “possiblement en uns dies tornin a haver bons disponibles, ja que aquells descarregats que no es bescanviïn dins dels 7 dies següents, es posaran de nou a disposició perquè nous usuaris els puguin descarregar”. Aquests bons estarien a disposició a partir de dijous 23 de març a través dels canals habituals: web (bons.tarragona.cat) i oficines físiques (fixa i itinerant).

Durant el cap de setmana, per acompanyar la posada en marxa de la campanya, s’han programat diferents activitats de dinamització, com la fira de la cervesa en honor a Saint Patricks Day a la plaça Verdaguer, amb la música de Sons de la Cossetània, o una original cursa de cotxes pels eixos comercials de la ciutat, de la mà de la companyia de teatre Xip Xap.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Una parella ofereix 66.000 euros l’any per cuidar dels seus dos gats

Notícia següent

Brutal baralla multitudinària a Barcelona deixa diversos ferits per arma blanca

Notícies relacionades