Els Bons Comerç TGN s’exhaureixen en menys de 48 hores

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Els Bons Comerç TGN s’han exhaurit en menys de dos dies, després que es descarreguessin completament aquest diumenge a les 8 h, per un valor de 100.000 euros.

La segona edició dels Bons Comerç arrencava el passat divendres a les 10 h posant a circulació 20.000 bons. Aquest diumenge a primera hora s’havien bescanviat un total de 3.668 bons en 1.479 compres realitzades als comerços adherits a la campanya.

Per ara, el valor de tiquet mitjà de les compres realitzades amb bons és de 71,64 euros. En aquesta segona edició, els usuaris disposen de 7 dies per poder bescanviar els bons. En cas de no fer-ho, aquests ja no es poden tornar a descarregar. Els primers bons descarregats, divendres passat, caducaran el pròxim dijous a les 24h.

El conseller de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, Dídac Nadal, ha valorat “d’exitosa aquesta segona campanya dels Bons Comerç” i ha assenyalat que “possiblement en uns dies tornin a haver bons disponibles, ja que aquells descarregats que no es bescanviïn dins dels 7 dies següents, es posaran de nou a disposició perquè nous usuaris els puguin descarregar”. Aquests bons estarien a disposició a partir de dijous 23 de març a través dels canals habituals: web (bons.tarragona.cat) i oficines físiques (fixa i itinerant).

Durant el cap de setmana, per acompanyar la posada en marxa de la campanya, s’han programat diferents activitats de dinamització, com la fira de la cervesa en honor a Saint Patricks Day a la plaça Verdaguer, amb la música de Sons de la Cossetània, o una original cursa de cotxes pels eixos comercials de la ciutat, de la mà de la companyia de teatre Xip Xap.