El PMET organitza una caminada pel 20è aniversari de Tàrraco Patrimoni Mundial

Es tracta d’un nou format 100% virtual i solidari que també s’implementarà en la Mitja Marató i els 10 Km Ciutat de Tarragona

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Pont del Diable de Tarragona. JULIO COLLADO

El Patronat Municipal d’Esports de Tarragona, amb la col·laboració del Departament de Patrimoni de l’Ajuntament, el Museu d’Història de Tarragona, Fundació la Caixa i el patrocini de CaixaBank, ha preparat una caminada pel conjunt arqueològic de la ciutat i rodalies, en el marc del 20è aniversari de la designació del conjunt arqueològic de Tàrraco com a patrimoni mundial de la humanitat.

Totes aquelles persones que es vulguin inscriure poden fer-ho a través de la pàgina web del Patronat Municipal d’Esports www.tarragona.cat/esports,  a partir del dilluns dia 16 de novembre o fins exhaurir les 500 places disponibles. En aquesta pàgina també podran consultar tota la informació sobre la Caminada. El circuit està dissenyat de manera que es pot fer, complert o be entre dos trams diferents escollint l’opció que s’adapti millor a la seva condició física o interès. Un cop inscrits, els participants podran fer la Caminada en el moment que desitgin durant els dies 28 i 29 de novembre.

 

Cal tenir en compte que per transitar, gratuïtament, pel Passeig Arqueològic, caldrà accedir-hi en els següents horaris: dissabte 28, entre les 9.30 i les 18.30 h. i diumenge 29 de novembre, entre les 9.30 i les 14.00 h. En cas contrari s’haurà de fer el recorregut pel Passeig Torroja. A més en cada punt del Patrimoni els caminadors trobaran informació d’interès històric, que podran consultar a través de Codis QR.

La caminada és gratuïta, però la participació té un valor solidari, per cada inscripció, la Fundació la Caixa farà un donatiu de 4 € a la Fundació Nienmann-Pick (www.fnp.es).

Seguint aquest nou format virtual i solidari també es celebrarà la Mitja Marató i els 10 K Ciutat de Tarragona els propers dies 19 i 20 de desembre. Aquesta serà la primera Mitja Marató de Catalunya en implementar el format virtual.