El ple de Salou aprovarà demà la continuació del servei públic d’estacionament sota control horari als carrers comercials de la zona poble

Les vies on s’aplicarà la zona blava són: c. Barcelona, c. Ciutat de Reus, Via Augusta, Via Roma i c. Scala Dei

El plenari de l’Ajuntament de Salou aprovarà demà dimecres, 27 de maig, la continuació del servei d’estacionament sota control horari en els carrers comercials de la zona poble, en el marc de l’entrada en vigor de la fase 2 de desescalada, que permet una major mobilitat.

Durant aquesta setmana, el personal de la empresa concessionària duu a terme la preparació i desinfecció dels parquímetres. L’Ajuntament recomana a la població la utilització de l’aplicació “ElParking”, per evitar el contacte. Més informació: https://elparking.com/ca

Les vies on s’aplicarà de nou l’aparcament regulat seran: c. Barcelona, c. Ciutat de Reus, Via Augusta, Via Roma i c. Scala Dei. Així mateix, l’horari serà de 9:30 a 14 h, i de 17 a 20 hores, de dilluns a divendres laborables; i dissabtes de 9 a 14 h.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha manifestat que “l’entrada a la fase 2 de desescalada permet una flexibilització de la mobilitat de la població”, de manera que “considerem oportú reprendre la zona blava per tal de facilitar l’accés al nucli comercial del municipi, i ajudar, així, a la reactivació de l’economia local”.

Cal recordar que, amb motiu de la declaració de l’estat d’alarma, el 16 de març, el Consistori va decidir suspendre, de forma temporal, el contracte de concessió de la gestió del servei de zona blava en zones determinades de la via pública, per tal de restringir la mobilitat dels ciutadans i ciutadanes i reduir els desplaçaments.