El III Agrifood International Congress compta amb més de 20 ponents

Hi haurà representats tots els agents implicats en el sector agroalimentari

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

El III Agrifood International Congress impulsat pel Port de Tarragona que se celebrarà els dies 5 i 6 de maig en format virtual i organitzat amb Ports de l’Estat, esdonaran cita les tots els agents del sector agroalimentari, i ponents de les empreses logístiques, productores de pinsos i carns i de mercats de matèries primes i geoestratègiques pel sector.

L’objectiu d’aquesta tercera edició del congrés internacional és fomentar el networking entre tots els actors rellevants d’aquest sector, per enfortir les relacions comercials. Potenciant o intercanviant coneixement i informació sobre tots els aspectes tècnics que afecten al sector, des de la producció de matèries primeres, passant pel seu subministrament, transport i logística, fins arribar a la producció ramadera i, finalment, al consumidor.

Les inscripcions per al congrés es troben obertes per a que totes les persones interessades hi puguin participar. El registre es realitza per la web del propi Agrifood:https://www.agrifoodporttarragona.com/.

Un programa amb ponents internacionals

L’inici de l’Agrifood serà el dimecres dia 5 de maig a les 15 hores amb la benvinguda delpresident del Port Josep M. Cruset i el president de Puertos del Estado, Francisco Toledo. El congrés serà retransmès en directe des d’una plataforma web virtual, en format de congrés virtual bilingüe i es dividirà en 4 grans blocs temàtics.

El primer bloc de continguts tractarà de Port i Logística amb la presència de Genoveva Climent, Directora de Desenvolupament Comercial i Negoci del Port de Tarragona i Pablo García, President Associació Empreses Estibadores.

El segon bloc de la primera jornada tractarà sobre la producció de pinsos i carns. Hi participaran Albert Roda, de l’empresa Inspectia & Control Services com a moderador, Nan-Dirk Mulder de Rabobank, Gonzalo González Mateos de la Universidad Politecnica de Madrid, UPM, Gerard Santomá de Trouw Nutrition España i Mariano Gorrachategui de Tesercus CL. Seguidament participaran Isabel Gómez d’Agrolab i Isaac Hankes de Refinitiv.

El tercer bloc, el primer de dijous, abordarà els mercats de matèries primeres. En aquest bloc hi participarà Javier Massó de l’empresa Bunge com a moderador. Seguidament entraran en escena Juan Luis Celigueta del Grupo An, Thomas Mielke d’Oil World, Radamés Muñoz de StoneX Group Inc. I Robert Bresnahan de Trilateral Inc.

L’últim bloc de l’Agrifood International Congress entrarà a parlar sobre la influència de lageopolítica i l’economia en els mercats. Per debatre el tema Lola Herrera de l’U.S. Soybean Export Council, USSEC, realitzarà la tasca de moderar. Sergio Dettmer de StoneX Group Inc obrirà el bloc, mentre que Pedro Cordero de Nanta, Josep Ribó de la Corporació Alimentaria Guissona, Sebastià Arnau de Vall Companys i José Luis Rey de Coren debatran en una taula rodona.

La clausura del congrés anirà a càrrec del president del Port de Tarragona, Josep M. Cruset.