Divendres, 19 d'abril de 2024
És notícia

La Diputació de Tarragona rep dos premis

Avatar photo

El seu projecte 2030 DipTa Agenda i la Comunitat d’Assessorament i Aprenentatge de Gestió Econòmica creada pel Servei d’Assistència Municipal (SAM) han estat els motius

La Diputació de Tarragona ha estat premiada aquest dijous pel seu projecte 2030 DipTa Agenda i per la nova Comunitat d’Assessorament i Aprenentatge de Gestió Econòmica creada pel Servei d’Assistència Municipal (SAM) per als ajuntaments. L’European Foundation for Quality Management (EFQM) i l’Escola d’Administració Pública de Catalunya han atorgat aquests reconeixements que han estat recollits per la diputada Carme Ferrer i el diputat Josep Forasté respectivament.

D’una banda, l’EFQM ha lliurat el Premi EFQM Challenge 2022 a la Diputació de Tarragona pel projecte 2030 DipTa Agenda, amb el qual la institució impulsa i incorpora els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides en la seva actuació. La fundació europea reconeix la tasca de la Diputació en la ideació, el disseny i la implementació de 6 subprojectes que s’han aprovat en forma de compromisos públics, que despleguen activitats tant amb els municipis com amb les persones de l’organització. L’EFQM ha valorat especialment que la institució hagi dut a terme un procés participatiu per definir el seu propòsit Fem de la Catalunya Sud un bon lloc per viure, així com el Pla de Mandat 2020-2023, vinculant l’estratègia corporativa amb l’Agenda 2030. El lliurament del guardó s’ha dut a terme a la ciutat francesa de Lió.

D’altra banda, la Diputació també ha rebut el Premi Alfons Ortuño d’Innovació i Bones Pràctiques a les Administracions Públiques de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya pel seu projecte Comunitat d’Assessorament i Aprenentatge de Gestió EconòmicaEl projecte premiat és el nou servei d’assessorament econòmic integral i innovador que ofereix la Diputació als ens locals a través del Servei d’Assistència Municipal (SAM). En concret, s’ha creat una plataforma col·laborativa que posa a disposició dels municipis diverses eines per ajudar-los a desenvolupar la seva activitat econòmica i alhora ofereix transferència de coneixement econòmic i autoformació perquè el personal dels ajuntaments pugui formar-se en aquest àmbit, guanyar en autonomia i millorar la seva gestió. Actualment, prop de 500 treballadors i treballadores d’ens locals en participen. El lliurament del premi s’ha dut a terme al Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya, a Barcelona.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La ciutadania coneixerà l’Agenda Urbana de Gavà amb #MoltdeGavà

Notícia següent

Badalona ofereix un taller de benestar per ajudar a fer front a la pèrdua i el dol

Notícies relacionades