Dimecres es posen a disposició les invitacions per a visitar el Magatzem Reial

El Magatzem es podrà visitar els dies 2, 3 i 4 de gener al matí i a la tarda i el 5 només en horari de matí, en franges horàries de 30 minuts

Foto: Laia Marín.

Aquest dimecres 16 de desembre a les 11h del matí es posaran en marxa les invitacions per a poder visitar el Magatzem Reial, que serà al Moll de Costa els primers dies de gener. Per demanar-les, s’haurà d’accedir a l’enllaç web de cultura (cultura.tarragona.cat/invitacions) i inscriure’s un adult acompanyat de fins a un màxim de tres nens/es de 0 a 12 anys.

 

El Magatzem es podrà visitar els dies 2, 3 i 4 de gener al matí i a la tarda i el 5 només en horari de matí, en franges horàries de 30 minuts. La visità serà guiada a càrrec dels patges reials, que procediran a fer un circuit segur i àgil per a tothom. Al Magatzem s’hi podran veure les dotze carrosses  que els patges estaran posant a punt, així com la preparació dels regals i moltes altres sorpreses. Finalment tots els nens i nenes que ho vulguin podran entregar la seva carta a la Bústia Reial.

A l’accedir es prendrà la temperatura a tots els assistents i es facilitarà gel hidroalcohòlic. Durant el transcurs de la visita es prendran totes les mesures de seguretat establertes amb motiu de la pandèmia covid-19.

 

Al mateix Refugi 1 que serà el Magatzem Reial, s’instal·laran, uns dies abans, del 22 al 28 de desembre, les dotze carrosses que l’Ajuntament facilita cada any als Patges i a Ses Majestats, per a portar els regals a tots els nens i nenes de la ciutat.