Actuacions de millora de les voreres de Baix a Mar i del centre d’Altafulla

La inversió per a aquestes actuacions és de 48.310,17 € i està previst que els treballs tinguin una durada de cinc setmanes

La regidoria de Via Pública de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala l’edil Inma Morales, ha començat aquest dilluns les obres de millora de les voreres de diferents carrers de Baix a Mar i del centre de la vila.

Aquestes actuacions consisteixen en la millora d’accés a guals, d’accessibilitat i renovació d’alguns trams de voreres, adequació d’escocells d’arbres malmesos pel seu creixement, entre d’altres intervencions.

Les tasques s’efectuaran en dues fases: la primera actuarà a l’entorn del barri marítim, concretament als carrers Via Augusta, Pescadors, Pont de Mar, Llebeig i Hort de les Bombes; i la segona, al centre de la vila, a l’entorn dels carrers Mossèn Miquel Amorós, Mainada i Escoles.

Els treballs, que van a càrrec de l’empresa EU Vendrell SL, tindran una durada de cinc setmanes amb la qual cosa està previst que finalitzin durant la tercera setmana de gener de 2021. Per a aquestes intervencions es destina un total de 48.310,17 €, que s’emmarquen dins del pla de millora de carrers i voreres del consistori.