“Cuina amb Caràcter”: Tarragona estrena programa de TV amb gent del territori i receptes locals

L’AEHT llança un espai setmanal a TAC12 per potenciar gastronomia, producte local i el talent de l’hostaleria

17 de novembre de 2025 a les 15:36h

L’Associació d’Empreses d’Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT) aposta per un nou format audiovisual per reforçar la difusió de la cuina i el producte local. Es tracta de “Cuina amb Caràcter”, un programa que s’estrenarà el 18 de novembre i que s’emetrà cada dimarts a les 20.30 h a TAC12, amb el suport de Makro, Repsol i San Miguel.

L’espai, conduït per la comunicadora Aina Mallol i enregistrat a l’Aula AEHT de les instal·lacions Tomàs Llobet, tindrà 25 minuts de durada i constarà de 24 capítols. Cada episodi combinarà cuina i conversa amb un convidat diferent: una personalitat de la província que prepararà una recepta vinculada a la seva història personal, als seus orígens o a records familiars.

La llista de participants inclou perfils molt variats. Hi passaran xefs de prestigi —com Rafel Múria, cuiner amb Estrella Michelin—, però també artistes i figures reconegudes del territori, com Joan Blázquez, bateria d’Els Buhos; l’actor Oriol Grau; la creadora de contingut Elia Figuera (@getfit.elia); o el president del Port de Tarragona, Santi Castellà, entre d’altres.

Amb aquest projecte, l’AEHT vol continuar reforçant la visibilitat del sector de l’hostaleria i la restauració del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, reivindicant la gastronomia i el producte de proximitat, així com el valor humà que hi ha darrere de cada plat.

El president de l’entitat, Francesc Pintado, destaca l’esperit de la iniciativa: “Cuina amb Caràcter és una mostra més de la voluntat de l’AEHT de seguir innovant, dinamitzant i promovent el sector gastronòmic i turístic del territori, i d’apropar al gran públic la riquesa culinària que defineix la nostra província”.

Cuina amb Caràcter de l'AEHT al TAC12
Sobre l'autor
eric mendo foto
Eric Mendo
Veure biografia
El més llegit