Creu Roja organitza el 1r Còctel – sopar solidari a favor de les persones vulnerables de la província de Tarragona

  L’entitat té l’objectiu de reforçar els projectes d’atenció directa a persones en situació de dificultat social a la província de Tarragona

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  La Creu Roja organitza el 1r Còctel – sopar solidari de l’entitat a la demarcació de Tarragona,  un esdeveniment que crida a la solidaritat de tota la ciutadania per reforçar l’atenció directa  a les persones en situació de vulnerabilitat social de la província. 

  Les repercussions socials d’esdeveniments recents com el conflicte a Ucraïna i els efectes  duradors de les crisis econòmiques i la inflació plantegen desafiaments significatius. Tot i  que la COVID-19 ja és cosa del passat, moltes famílies continuen lluitant amb les seves  seqüeles. Aquestes dificultats, juntament amb altres factors, fan preveure un futur  particularment complicat per a aquells amb menys recursos. 

   

  En els darrers 3 anys, la Creu Roja ha arribat a més de 100.000 persones beneficiàries a les  comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre, a les quals ha prestat suport i  acompanyament en temes diversos com ara ajuda d’aliments, salut, inserció laboral,  formació, acompanyament psicosocial, orientació jurídica, etc. 

  La vicepresidenta provincial de Creu Roja Tarragona, Marina Peláez, ha manifestat que  “estem en un moment en què la solidaritat és més imprescindible que mai”, a més de fer  valdre la feina del voluntariat de l’entitat “ja que sense ells no existiria la nostra entitat”. 

   

  Segons Xavier Roig, gerent de 4R hotels, “estem molt contents de poder col·laborar amb la  tasca duta a terme per la Creu Roja, en l’ajuda als refugiats de diferents països”. 

  L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha valorat la gran tasca de la Creu Roja com a institució,  no només a Salou, sinó a nivell internacional, “una organització que ajuda la gent que més ho necessita i, concretament, a la capital de la Costa Daurada, amb un gran equip de  voluntariat liderat per Marina Peláez”. Així mateix, ha felicitat l’empresariat que col·labora en  l’organització del còctel-sopar solidari i, finalment, ha traslladat tot el suport de l’Ajuntament  de Salou a Creu Roja, a través de la regidoria de Benestar i Serveis Socials. 

   

  Els beneficis recaptats es destinaran íntegrament a l’atenció directa de persones en risc  d’exclusió que participen en els diferents projectes de Creu Roja en temes de salut,  alimentació, educació, suport a la gent gran, ocupació i formació, suport a dones víctimes de  violència de gènere, sensibilització sobre problemàtiques socials, etc. 

  El preu d’assistència al sopar és de 40 euros i es durà a terme a l’Hotel Gran Regina de Salou  a partir de les 8 del vespre del divendres 20 d’octubre, des d’on els assistents podran  gaudir d’un ambient distès. 

  Per a més informació contacteu amb Marca i Comunicació als telèfons 977.244.779 – 608.177.170 o al correu comunicacio.tgn@creuroja.org 

   

  L’esdeveniment comptarà amb diversos col·laboradors que hi participaran de forma  desinteressada. El grup hoteler 4R Hotels ha cedit l’espai per celebrar l’acte a l’Hotel Gran  Regina, un dels establiments hotelers punter de la Costa Daurada.  

  L’Associació Shopping Salou Comerciants i Empresaris ha realitzat donacions generoses  per a l’elaboració de tres paneres solidàries i que seran sortejades durant la vetllada. L’artista  Queralt Osorio ha donat un quadre de la seva creació que també serà sortejat durant l’acte.  El duet tarragoní Pepper&Soul ambientarà la vetllada amb una actuació musical. L’acte  compta també amb el suport de l’Ajuntament de Salou, que sempre està al costat de  l’organització en totes les accions que es duen a terme al municipi de Salou. 

  Per tal de formar part del 1r còctel-sopar solidari de Creu Roja, es poden fer les inscripcions  al següent enllaç: https://cercadeti.cruzroja.es/CoctelSolidariSalou. Des de l’organització,  s’ha habilitat un “Cobert 0” per als donatius d’aquelles persones i entitats que no puguin  assistir, però que vulguin col·laborar.