Convocats els Premis CoopCamp 2020 sobre Economia Social del Camp de Tarragona

S’atorgaran quatre premis amb una dotació total de 6500 €. El període de sol·licituds finalitza el 20 de setembre

Premis CoopCamp 2020

Amb l’objectiu de donar suport a les iniciatives d’Economia Social i Solidària en el marc de la crisi sanitària i econòmica, l’Ateneu Cooperatiu del Camp de Tarragona convoca per primer cop els Premis CoopCamp 2020. 

Els Premis valoraran els projectes d’Economia Social i Solidària (ESS) del Camp de Tarragona que han apostat per la innovació i/o la intercooperació com a via per garantir la viabilitat o consolidació del seu projecte en aquest nou context socioeconòmic. L’actuació també vol identificar i difondre exemples de bones pràctiques a seguir per a l’ESS i reconèixer el valor afegit d’aquestes organitzacions. 

Les bases s’han publicat avui al web coopcamp.cat i les sol·licituds es podran entregar fins el 20 de setembre del 2020 a través d’un formulari que caldrà enviar a [email protected] El lliurament dels premis serà el 20 d’octubre i la deliberació anirà a càrrec d’un jurat format per 2 persones de l’equip tècnic de CoopCamp i tres representants d’entitats referents de l’ESS i col·laboradores de CoopCamp: la Fundació Universitat Rovira i Virgili, l’Institut Municipal de Formació i Empresa Mas Carandell i la Fundació Roca i Galès. 

Es convoquen dues categories i s’atorgaran quatre premis amb una dotació total de 6500

  • Projectes de recent creació (constituïts a partir de l’1 de gener del 2019) 

1r premi: 2.000 2n premi: 1.750 € 

  • Projectes de consolidació (constituïts entre l’1 de gener del 2016 i el 31 de desembre de 2018) 

1r premi: 1.500 2n premi: 1.250 € 

El premi va adreçat a cooperatives i altres entitats d’Economia Social del Camp de Tarragona i el Baix Penedès, amb activitat econòmica demostrable.