El cicle Made in Reus reconeix una emblemàtica confiteria amb més de 200 anys d’història

Amb aquesta nova proposta, l’Ajuntament posa en valor les empreses que han contribuït decisivament a teixir la història i la personalitat de Reus

19 de novembre de 2025 a les 21:17h

La Regidoria de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement de l’Ajuntament de Reus, amb el suport del Centre d’Amics de Reus, dedicarà la pròxima sessió del cicle Made in Reus a una de les empreses més emblemàtiques de la ciutat: la Confiteria Padreny. La cita serà el dimecres 26 de novembre, a les 19.30 h, a la sala d’actes del raval de Robuster.

Amb més de 200 anys d’història, la Confiteria Padreny —instal·lada al carrer de l’Hospital des del 1815— és una de les botigues més antigues de Reus i un símbol de la seva tradició gastronòmica. Durant dues centúries, ha preservat un estil d’elaboració artesanal que ha passat de generació en generació i que ha convertit l’establiment en un referent de qualitat i identitat local.

La sessió permetrà endinsar-se en aquesta trajectòria excepcional, amb la participació de representants de la família Padreny, que explicaran com ha evolucionat el negoci i com han mantingut l’essència d'un ofici que combina paciència, creativitat i receptes centenàries. El comunicador Fito Luri serà l’encarregat de conduir l’acte.

El cicle també destacarà el llibre “Temps de Dolços”, obra de la historiadora Carme Puyol, que repassa la memòria i l’impacte social d’un establiment que ha format part de la vida quotidiana de generacions de reusencs.

Amb aquesta nova proposta, l’Ajuntament reafirma la voluntat de posar en valor les empreses que han contribuït decisivament a teixir la història i la personalitat de Reus, reconeixent-les com a peces fonamentals del seu patrimoni cultural i econòmic.

Sobre l'autor
eric mendo foto
Eric Mendo
Veure biografia
El més llegit