Divendres, 19 d'abril de 2024
És notícia

Carlota Gutiérrez es proclama Campiona d´Espanya Femenina de Golf

Avatar photo

Carlota Gutiérrez, jugadora del Golf Costa Daurada, s’ha proclamat Campiona d’Espanya Femenina de tercera categoria al Club de Golf Escorpión de València, on s’ha disputat el Campionat d’Espanya Femení de Golf a les categories segona, tercera i quarta.

A la mateixa cita hi van competir també les jugadores del Golf Costa Daurada Pilar García i Raisa Valero.

En un ambient molt calorós, de fins a 40 graus, Carlota Gutiérrez va desplegar un joc molt consistent liderant la prova des del primer dia de competició. Amb sengles targetes de 78 i 79 cops. Carlota va avantatjar en set cops la segona classificada de la seva categoria. A la classificació general indistinta va quedar en desè lloc d’un total de 120 participants.

Per la seva banda, Pilar García va acabar en cinquena posició a la seva categoria, empatada amb la tercera classificada.