Mor un jove en caure-li un cotxe al damunt

L'impacte va ser tan brutal que, tant el cotxe, com ell mateix, van quedar aixafats

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Tràgica mort d’un jove de 27 anys, un jove va morir dissabte passat en caure-li un cotxe damunt mentre es trobava circulant per una carretera de Casatejada (Càceres). Pel que sembla, el vehicle que va causar la seva mort es va precipitar al buit des d’un pont.

L’impacte va ser tan brutal que, tant el cotxe, com ell mateix, van quedar aixafats, per la qual cosa va provocar la mort immediata del jove. En paraules de la pròpia policia, “el cotxe va quedar com quan aixafes una llauna de refresc“.

Segons apunten les recerques, el vehicle que circulava pel pont va perdre el control i va trencar les barreres metàl·liques de protecció. Així les coses, la persona que es trobava a l’interior d’aquest cotxe va ser intervinguda d’urgència per trauma toràcic i abdominal en l’UCI de l’Hospital Universitari de Càceres, on es troba encara en estat molt greu.

Els veïns de Plasència, el poble on residia el noi mort, estan d’allò més consternats. Tant amics com familiars coincideixen que es tracta d’una mort “absurda i injusta”. Així ho han mostrat tots en l’al·luvió de missatges que li han deixat en les seves xarxes socials.