La Canonja farà l’encesa de llums de Nadal aquest divendres dia 2

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Aquest pròxim divendres a dos quarts de sis de la tarda s’iniciarà l’acte simbòlic de l’encesa de la il·luminació de Nadal a la Canonja. Enguany el lloc escollit no serà la Plaça del Castell sinó la Rambla 15 d’abril, on s’ha col·locat un arbre de Nadal de grans dimensions i diferents elements de decoració nadalenca, per tal de convertir aquest espai en un lloc de passeig i de trobada.

Es farà un compte enrere amb la participació dels i les alumnes de tercer de primària de l’Escola la Canonja i un cop encesos els llums nadalencs ens oferiran una cantada de “Bon Nadal”. Tot seguit, la banda de dixie Stromboli Jazz Band animarà encara més la festa amb les seves interpretacions. Hi haurà de berenar per a tothom i es preveu que sigui un cop més un acte de molta afluència de famílies

 

A la venda les entrades de la revetlla de Cap d’Any

La Canonja torna a celebrar la Revetlla de Cap d’Any al Poliesportiu Municipal. Les entrades ja són a la venda des d’ahir i fins al 10 de desembre. Es poden adquirir en el mateix Poliesportiu. L’aforament és limitat.

Preus:

Sopar + cotilló: 60 € / menú infantil + cotilló: 20 €
Únicament cotilló: 20 € anticipada, 24 € a taquilla / Menors de 14 anys: 6 €