Divendres, 21 de juny de 2024
És notícia

La Caminada pel riu Francolí reuneix un total de 60 persones

Avatar photo

Dintre de les activitats de la Setmana de l’Aigua que s’han organitzat a Constantí, aquest passat dissabte 25 de març es va realitzar una Caminada pel riu Francolí que va incloure una visita a l’Escola Natura de Mare Terra Fundació Mediterrània, on es troba el Centre d’Interpretació del Francolí, que ofereix tota la informació necessària per al coneixement de la conca hidrogràfica del riu.

Un total de 60 persones van participar d’aquesta caminada en la qual es va creuar un tram del riu i hi va haver un esmorzar popular.

Com ja és habitual en les caminades que s’han fet els últims anys pel terme, l’activitat va comptar amb la col·laboració del Cercle Cultural, Recreatiu i Esportiu i amb la presència dels carros dels Tres Tombs.  

Del 20 al 29 de març l’Ajuntament de Constantí ha organitzat una nova edició de la Setmana de l’Aigua, amb tot un seguit d’activitats que tenen la finalitat de sensibilitzar la ciutadania sobre la importància d’aquest bé essencial i la conscienciació del seu ús responsable.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Repintat el mural feminista del Passeig de les Palmeres

Notícia següent

Més de 1.600 estudiants participen a les E-Talks de la URV per fomentar carreres científiques

Notícies relacionades