Repintat el mural feminista del Passeig de les Palmeres

Avatar photo

Les artistes Núria Jové i Emma Rodríguez del Pozo són les autores de l’obra, dedicada a les protagonistes dels punts de llibre Dones Tarragonines

Aquest cap de setmana s’ha repintat el mural feminista ubicat al passeig de les Palmeres. Les artistes Núria Jové i Emma Rodríguez del Pozo són les autores de l’obra, dedicada a les protagonistes de la col·lecció de punts de llibre Dones Tarragonines, que edita la Conselleria d’Igualtat de l’Ajuntament de Tarragona.

L’obra substitueix la que ja ocupava el mur del passeig de les Palmeres i que es va pintar l’any 2020. Al nou mural hi ha una figura central feminista inspirada en el quadre La llibertat guiant el poble d’Eugène Delacroix i envoltada pels noms de les dones que han estat reconegudes durant aquests anys als punts de llibre per haver tingut rellevància a la ciutat.

Durant la visita al mural aquest passat diumenge, la consellera de Feminismes i LGTBIQ+ de l’Ajuntament de Tarragona, Cinta Pastó, ha agraït el treball de les pintores i ha reivindicat l’art com a forma de “visibilització i empoderament femení”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

five × 2 =

Notícia anterior

La 53a Cantada de Caramelles de Vilafranca obre convocatòria

Notícia següent

La Caminada pel riu Francolí reuneix un total de 60 persones

Notícies relacionades