Altafulla segueix fomentant els Dimarts Emprenedor de la mà d’URV i PIMEC

“Fer contactes i comunitat de forma lúdica” és el principal objectiu d’aquesta nova activitat que se celebrarà el proper 30 de maig a la Pallissa del Vinyet

0
659

La regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala l’edil Jaume Sànchez, segueix fomentant la formació professional d’entre la seva ciutadania, a través dels Dimarts Emprenedor, una iniciativa que s’organitza de la mà de la URV Empren i PIMEC Tarragona. El proper taller s’organitzarà el 30 de maig, a les 19h, al nou espai de coworking de la Pallissa del Vinyet, ubicat al carrer Vinyet 7B.

El nou taller porta per títol “Networking: fem contactes i comunitat de forma lúdica”, i pretén, no només fer bons contactes, sinó que també crear comunitat empresarial en el nostre entorn i construir bones sinèrgies empresari-emprenedor o client-proveïdor, que ens ajudi a analitzar com elaborem el nostre discurs, com de forta és la nostra marca i com de contundent és el nostre missatge.

En aquest sentit, el concepte networking i comunicació van lligats, networking i habilitats socials formen part de la mateixa realitat. El present empresarial actual reclama innovació, els professionals reclamen reciclatge i aprenentatge i una sessió de networking dirigit ha de reflectir aquestes necessitats. El taller, de la mà de Pimec Tarragona, i de la dinamitzadora Marieta Voltereta, duran a terme una sessió diferent, engrescadora i dinàmica on les activitats lúdiques seran el motor de la creació de lligams entre els assistents.

La dinamitzadora i conductora de la sessió, Maria Pérez Margalef, també coneguda com a Marieta Voltereta per la seva faceta artística, és tècnica esportiva, animadora sociocultural, i està formada en la gestió d’equips de treball, habilitats de comunicació en púbic i tècniques de presentació, pedagogia sistèmica i programació Neurolingüística (PNL).

Les inscripcions, gratuïtes, s’han de formalitzar a la pàgina http://events.urv.cat/go/300517dimartsemprenedors

FER UN COMENTARI